26 noiembrie 2016, 13:30 Sport views 3166
UEFA a oferit FMF distincția pentru cel mai creativ proiect referitor la atragerea fanilor în fotbal
26 noiembrie 2016, 13:30 Sport views 3166

UEFA a oferit FMF distincția pentru cel mai creativ proiect referitor la atragerea fanilor în fotbal

UEFA a premiat Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) cu distincția pentru cel mai creativ, inovativ proiect referitor la implicarea, atragerea fanilor în fotbal, au informat astăzi surse din cadrul instituției, relatează MOLDPRES.

Ceremonia de premiere s-a desfășurat ieri la Atena (Grecia) în cadrul programului Kiss Marketing Awards 2016, lansat de UEFA, categoria "Best Fan Engagement". Proiectul FMF s-a numit "Susținem echipa națională împreună cu Carla's Dreams".

Reamintim că Departamentul Marketing al FMF a organizat pe 5 septembrie, la stadionul Zimbru din Chișinău, un concert de excepție cu scopul de a susţine naţionala R. Moldova. La evenimentul prezentat în fața a peste 10.000 de spectatori au concertat mai mulţi artişti renumiţi din Moldova, iar capul de afiș a fost intrarea în scenă a trupei Carla's Dreams. Astfel una dintre cele mai populare formații muzicale din țară a încurajat jucătorii selecționatei Moldovei, care în acea seară au debutat la Cardiff contra Țării Galilor în preliminariile Campionatului Mondial 2018. După încheierea concertului miile de suporteri au avut posibilitatea să urmărească meciul în direct pe ecranele uriașe instalate în incinta arenei sportive.

FMF a fost reprezentată la UEFA Kiss Marketing Awards 2016 de către Leonid Oleinicenco, Director Executiv, și Serghei Barcari, specialist marketing.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

fotbal , UEFA , premiu , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1574
Populația:
2794 locuitori

Oxentea este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Oxentea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Dubăsari și la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2794 de oameni. Satul Oxentea a fost menționat documentar în anul 1574.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.