06 februarie 2012, 16:43 Sport views 3482
06 februarie 2012, 16:43 Sport views 3482

Judocanul moldovean Sergiu Toma s-a clasat pe locul 3 la turneul de la Paris

La Paris s-a încheiat o importantă competiţie din seria Marelui Şlem. În competiţia din capitala Franţei a evoluat şi naţionala Moldovei de judo. Cel mai bun sportiv moldovean din 2011, Sergiu Toma, s-a clasat pe locul 3 la categoria de pînă la 81 kg. Acesta a reuşit 3 victorii în luptele de calificare, însă în semifinale a cedat în faţa germanului Ole Bischof.

Un alt judocan moldovean, Igor Soroca, care a evoluat la categoria de pînă la 66 kg, a fost învins chiar în prima confruntare de Golan Pollak din Israel. Iar Victor Scvorţov, la categoria de pînă la 58 kg, în cea de a doua rundă preliminară a cedat în faţa lui Murat Kodzokov din Rusia. De menţionat că, la turneul din Paris, judocanii moldoveni au obţinut puncte olimpice pentru calificarea la Jocurile Olimpice de vară 2012 de la Londra.


Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1522
Populația:
263 locuitori

Buciuşca este un sat din cadrul comunei Saharna Nouă, raionul Rezina. Satul Buciuşca este amplasat pe malul drept al rîului Nistru, este situat la o distanță de 22 km de oraşul Rezina şi la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 263 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1522.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.