23 ianuarie 2012, 11:13 Sport views 3867
23 ianuarie 2012, 11:13 Sport views 3867

Naţionala de tineret a Moldovei la handbal a cîştigat medaliile de aur ale turneului Chalange Trofy

În meciul final, handbaliştii moldoveni au învins reprezentativa insulelor Feroe. Partida decisivă s-a disputat la Belgrad. Naţionala Moldovei a reuşit o victorie cu scorul de 30-28. Prima repriză, de asemenea, s-a încheiat cu o victorie a handbaliştilor moldoveni.

„Această victorie este una dintre cele mai spectaculoase din istoria handbalului moldovenesc. Băieţii s-au prezentat extraordinar. Sîntem mulţumiţi de rezultat. Acum naţionala noastră va evolua la campionatul mondial printre ţările mici. Pentru moment, nu se cunosc datele exacte ale acestor meciuri”, a subliniat preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Handbal, Nicolae Piatac.

Cel mai bun marcator al meciului final al turneului Chalange Trofy de Handbal între Ţările Mici a fost desemnat Anatolie Bulov. Acesta a înscris 7 goluri.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1837
Populația:
2090 locuitori

Mărculeşti este un oraş în raionul Floreşti, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii, pe malul stîng al Răutului, oraşul Mărculeşti este situat la o distanţă de 137 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 2090 locuitori. Localitatea a fost fondată în anul 1837.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.