22 iunie 2015, 15:38 Sport views 6198
Radu Albot merge la Wimbledon
Foto: facebook.com
22 iunie 2015, 15:38 Sport views 6198

Radu Albot merge la Wimbledon

Cel mai bun jucător de tenis din Moldova Radu Albot urcă rapid şi se apropie de prima sută a celor mai buni tenismeni din clasamentul mondial ATP. În ultima săptămîna, el a urcat cu 12 poziţii, situîndu-se pe locul 107 printre cei mai puternici jucători de tenis ai Planetei.

Saltul a fost posibil datorită performanței obţinute la turneul Challenger din Fergana (Uzbekistan), unde Albot s-a calificat în semifinale.

În această săptămână, Radu Albot va începe să evolueze în cadrul celui de-al al III turneu al Grand Slam al sezonului – Wimbledon. Pe terenurile de tenis de la Londra atletul moldovean va evolua în primul tur de calificare împotriva francezului de doi metri Kenny de Schepper, care ocupă poziţia № 163 în clasamentul mondial.

Sursa: sporter.md

Cuvinte cheie:

Radu Albot , tenis , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1431
Populația:
3116 locuitori

Ocniţa este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte localităţile Maiovca și Ocnița. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Ocnița și la 239 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3116 de oameni. Satul Ocnița a fost menționat documentar în anul 1431.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.