27 martie 2015, 10:00 Sport views 6664
Sistem internaţional de cronometrare, testat în premieră la Chişinău
27 martie 2015, 10:00 Sport views 6664

Sistem internaţional de cronometrare, testat în premieră la Chişinău

Unicul sistem de cronometrare din Moldova se va testa sâmbătă, 28 martie, pe stadionul „Dinamo" din capitală. Acesta se utiliza la Primul Maraton Internaţional de la Chişinău care va avea loc în luna aprilie.

Potrivit unui comunicat de presă, acțiunea de sâmbătă se va desfășura cu participarea unui specialist din Germania. Sportivii îi vor demonstra cum va funcţiona sistemul, vor alerga cu cipuri şi numere, care vor fi utilizate în cadrul maratonului.

Datorită utilizării sistemelor moderne de cronometrare, organizatorii aduc Primul Maraton Internaţional din istoria Moldovei independente în conformitate cu standardele internaţionale.

Primul Maraton Internaţional din Chişinău se va desfăşura la 26 aprilie 2015 pe străzile centrale ale Chişinăului.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

maraton , Chisinau , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
2486 locuitori

Brăneşti este un sat din cadrul comunei Ivancea, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 17 km de oraşul Orhei şi la 43 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2486 de oameni. Satul Brănești a fost menționat documentar în anul 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.