13 august 2013, 15:50 Caleidoscop views 15119
13 august 2013, 15:50 Caleidoscop views 15119

O fetiţă care interpretează piesele lui Elvis Presley a cucerit internetul (VIDEO)


Foto: topnews.ru

Nu are încă 2 ani, dar are dreptul să cînte blues dacă vrea. Ella Mae, în vîrstă de 20 de luni, a fost înregistrată cîntînd „An American Trilogy”, a lui Elvis Presley, aşezată în scaunul din spate, din maşină, cu tatăl care conduce în faţă.

Tatăl micuţei a montat o cameră video pentru a filma prestaţia celei care şi-a făcut un obicei din a cînta, plină de patis, pe limba ei, melodii celebre, dînd dovadă de un simț deosebit al ritmului. Totodată micuța gesticulează foarte expresiv, scrie NEWSru.com.

Materialul video, postat pe You Tube, a adunat mai mult de 1,2 milioane de vizualizări timp de o lună.

În afară de piesa „An American Trilogy”, Ella mai are şi alte cîntece favorite pe care să le asculte în maşină. Tatăl ei a scris pe canalul său de YouTube că „Suspicious Minds”, „Twist and Shout” de la The Beatles, dar şi cîntece mai noi, precum „The Lazy Song”, al lui Bruno Mars, se numără printre preferatele micuţei.

 

Sursa: topnews.ru

Cuvinte cheie:

hit , internet , muzica , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1469
Populația:
5542 locuitori

Puhoi este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Puhoi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Ialoveni și la 50 km de Chișinău. Satul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5542 de oameni. Puhoi a fost menționat documentar în anul 1469.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.