11 decembrie 2023, 11:00 Caleidoscop views 994
Iarna-i grea, taxele mari: Au solicitat deputații compensații la plata facturilor?
11 decembrie 2023, 11:00 Caleidoscop views 994

Iarna-i grea, taxele mari: Au solicitat deputații compensații la plata facturilor?

După șocul cauzat de tarifele la utilități în sezonul precedent, Guvernul a promis și în această iarnă compensarea facturilor la energie, însă cu o diferențiere a ajutorului financiar în funcție de veniturile fiecărei familii în parte.

Întrucît programul de compensare se adresează tuturor cetățenilor, fără anumite îngrădiri, echipa de filmare a Noi.md i-a întrebat pe deputații moldoveni dacă se numără și ei printre cei care au solicitat ajutor financiar de la stat, pentru a trece cu bine peste iarnă.

O bună parte dintre aceștia au declarat că s-au dezis, ca și anul trecut, de compensații în semn de solidaritate cu cei mai nevoiași, fiind convinși că salariul de deputat este suficient pentru acoperirea acestor cheltuieli.

Alți parlamentari ne-au spus că au avut totuși motive întemeiate să solicite compensații. Care sînt acestea vedeți în reportaj.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

deputați , compensatii , facturi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1865
Populația:
1322 locuitori

Victorovca este un sat din cadrul comunei Ciobalaccia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Cantemir și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1322 de oameni. Satul Victorovca a fost menționat documentar în anul 1865.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.