29 noiembrie 2023, 15:15 Caleidoscop views 1739
Hidroinpex – sîntem recomandați Prietenilor! ©
29 noiembrie 2023, 15:15 Caleidoscop views 1739

Hidroinpex – sîntem recomandați Prietenilor! ©

Întreprinderea Hidroinpex a fost înființată în 1974. Uzina este situată în nordul Moldovei, în orașul Soroca, pe malul rîului Nistru.

Uzina "Hidroinpex" face parte dintr-un mare holding - grupul de companii "DAAC HERMES" și este unul dintre cei mai mari dezvoltatori și producători de echipamente și mașini agricole. Compania dispune de un centru propriu de inovare, bază experimentală, bază de producție cu ciclu tehnologic complet.

Sub marca proprie, Hidroinpex produce o gamă de motoare hidraulice de diferite modificări și grade de complexitate. De asemenea, uzina produce mașini și echipamente pentru întreprinderi agricole, comunale, de construcții de drumuri și servicii în domeniul silviculturii.

O direcție aparte o constituie producția de piese de schimb și componente pentru mașinile și echipamentele menționate mai sus, precum și executate la comandă. Compania oferă servicii de prelucrare a metalelor, tăiere a metalelor cu plasmă, vopsire cu pulberi și polimeri.

Prezentă pe piață de aproape o jumătate de secol, uzina este bine cunoscută pe teritoriul țărilor CSI, în țări apropiate și îndepărtate. În prezent, întreprinderea cooperează cu succes cu multe companii, localizate în întreaga lume, fiind partenerii săi de afaceri și dealeri.

Garanția fiabilității și calității produselor Hidroinpex este asigurată de experiența îndelungată în industrie, de profesionalismul înalt al personalului și de sistemul de management intern certificat.

Uzina are o istorie bogată, iar abordarea corporativă a companiei constă în tendința constantă spre calitate, dezvoltare și perfecționare.

Întreprinderea urmărește să extindă relațiile de afaceri, să mărească geografia relațiilor cu partenerii și pune la baza cooperării formarea unor relații durabile, promițătoare, reciproc avantajoase, bazate pe respect reciproc, încredere și deschidere.

Reprezentanții companieiHidroinpex subliniază că vor fi bucuroși să își ajute partenerii în atingerea propriilor obiective. Fiecare dintre comenzile sau solicitările acestora este tratată individual. Sînt acceptate comenzi specifice pentru producția de mașini, echipamente, componente și piese de schimb, precum și pentru servicii de prelucrare a metalelor, tăiere cu plasmă, vopsire cu polimeri și pulberi.

Compania produce o gamă largă de utilaje și echipamente la comandă. Printre acestea se numără un distribuitor de nisip remorcat PRP-1,5, conceput pentru împrăștierea de amestecuri de nisip și sare pe trotuare și drumuri în zonele populate. Dimensiunile sale reduse și garda la sol ridicată permit manevrele reușite pe străzile și trotuarele înguste.

De asemenea, este produs și distribuitorul de nisip DNS-7-S pentru KAMAZ. Acesta este un modul structural care nu necesită montare. Este produs doar pentru a-l înlocui pe cel existent și vechi.

Compania produce o mașină de plantare forestieră, care este utilizată pentru plantarea mecanizată a puieților sau a răsadurilor de plante lemnoase pe suprafețe agricole sau alte suprafețe pregătite pentru plantare.

Tocătorul de crengi TC-U-80, produs de companie, este destinat prelucrării și utilizării prin tocarea crengilor, șipcilor, lătunoaielor, a baretelor și a altor deșeuri de lemn. Remorca de grădină universală produsă de fabrică este un ajutor ideal în grădină, casă și curte, precum și pe șantier, fiind o remorcă de grădină practică și ușor de utilizat.

Dispozitivul de împrăștiere a îngrășămintelor organice produs de fabrică este foarte eficient pentru aplicarea la suprafață în sol a îngrășămintelor organice solide (gunoi de grajd, turbă, compost), a varului, a așchiilor de lemn și a rumegușului.

Dispozitivul fabricat de întreprindere pentru recoltarea rapiței, recoltarea culturilor agricole cu semințe mici, reduce pierderile cu cel puțin 30% în comparație cu recoltarea tradițională a rapiței.

Agricultorii vor găsi foarte util dispozitivul pentru recoltarea florii-soarelui, care este un set de ansambluri și piese pentru reechiparea mașinilor de recoltat cereale de la combine "Niva", "Yenisei-1200", "Don-1500", "Vector".

De asemenea, sînt foarte eficiente cărucioarele pentru transportul secerătoarelor. Aceste cărucioare multifuncționale - cu un singur ax și cu două axe - sînt utilizate pentru transportul secerătoarelor și a accesoriilor cu lățimi de lucru de la 5 la 9 m pe drumurile publice și pe drumurile din ferme și cîmpuri.

În plus, în viitorul apropiat, Hidroinpex va produce o benă pentru cereale pentru manipulatoarele telescopice JCB, care este utilizată pentru încărcarea cerealelor și a altor materiale în vrac, o benă pentru umplerea Big Bags, un adaptor (cadru de tranziție) pentru barele de tăiere pentru a conecta basculanta combinelor cu orice tip de secerătoare.

Fabricarea motoarelor hidraulice planetar-rotative (rotoare) GPR-F-M-3200...6300 este una dintre direcțiile principale de activitate a uzinei. Aceste motoare hidraulice sînt utilizate în mecanismele mașinilor agricole, de prelucrare a lemnului, de construcții de drumuri și de mașini rutiere.

Și această listă de mașini și echipamente nu este completă. Uzina Hidroinpex așteaptă noi parteneri pentru o colaborare reciproc avantajoasă.

Hidroinpex – sîntem recomandați prietenilor!

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

uzina , Hidroinpex

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
3427 locuitori

Gura Bîcului este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Este amplasat la o distanță de 35 km de orașul Anenii Noi și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3427 de oameni. Prima atestare documentară a satului (cu numele Davidova) datează din anul 1554.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.