14 iulie 2013, 00:50 Caleidoscop views 6655
14 iulie 2013, 00:50 Caleidoscop views 6655

Horoscopul pentru 14 iulie 2013


BERBEC: Duminica, relatiile parteneriale sunt tensionate si pline de neprevazut. Tempereaza-ti reactiile fata de ceilalti si asculta-le reprosurile sau doleantele. Esti prea implicat in treburile neamului din care provii, neglijandu-ti astfel partenerul de viata si indatoririle socio-profesionale. 

TAUR: Duminica se intrezaresc vulnerabilitati ale sanatatii aparatului renal si ale segmentelor capului. Evita eforturile fizice si psihice si ingrijeste-te serios. Iti sunt de mare folos odihna, plimbarile in aer liber, alimentatia naturista si somnul. Nu sunt recomandate consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale!

GEMENI: Duminica, persoana iubita sau copiii au nevoie de prezenta si ajutorul tau.

RAC: Duminica ar trebui sa te ocupi de casa si familie. Este nevoie sa iti planifici treburile gospodaresti, pentru ca esti prea absorbit de propria ta persoana, iar indatoririle casnice raman de izbeliste.

LEU: Duminica se intrezaresc fie o calatorie scurta la cineva apropiat, fie preocupari legate de studii. Ai fi tentat sa iti orietenzi eforturile catre parcurgerea unor cursuri.  

FECIOARA: Duminica, starile tale de spirit fluctueaza mult si de aici pot aparea neconcordante intre ce iti doresti, ce spui si cum te inteleg cei din jur. Evita eforturile, enervarea si spatiile aglomerate. Atentie la tendinta de a face cheltuieli nefondate! Recomandabil este sa te relaxezi in aer liber si sa stai de vorba cu cei dragi.

BALANTA: Duminica te vei simti mai bine, revenindu-ti cheful de viata si de dialog cu ceilalti.

SCORPION: Duminica, organismul va da semne de oboseala, iar afectiunile legate de aparatul renal si segmentele capului pot fi la cote ingrijoratoare. Odihneste-te, plimba-te in aer liber si acorda-ti momente de singuratate.  

SAGETATOR: Duminica sunt momente bune de a te intalni cu prietenii.  

CAPRICORN: Duminica sunt posibile altercatii cu un sef sau cu reprezentantii autoritatilor oficiale. Evita provocarile, poarta-te cuviincios si vorbeste putin si la obiect.

VARSATOR: Duminica, sufletul tau are nevoie de rafinare si desprindere de lumea materiala. Stai de vorba cu un prieten drag pe teme filozofice, mergi la un concert de muzica sau vizioneaza un film bun sau o piesa de teatru celebra.

PESTI: Duminica, atentia iti va fi atrasa de plati si datorii ramase restante. Dramuieste-ti mai atent veniturile si in permanenta ai in vedere sa iti achiti toate tipurile de datorii. Contextul astral te predispune la incurcaturi si neajunsuri financiare, insa si partenerul de viata, cei de afaceri sau colaboratorii te pun in situatii tensionate din punct de vedere material.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
924 locuitori

Oneşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Oneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Strășeni și la 48 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 924 de oameni. Satul Onești a fost menționat documentar în anul 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.