29 iunie 2013, 21:36 Caleidoscop views 9001
29 iunie 2013, 21:36 Caleidoscop views 9001

Horoscopul pentru 30 iunie 2013


 

BERBEC: Duminică eşti agitat şi găseşti nod în papură la tot şi la toate. Controlează-ţi stările, pentru că rişti să strici relaţiile cu ceilalţi. Sînt momente favorabile pentru a te ocupa mai mult de trupul şi sufletul tău prin începerea unei diete, a unui program de exerciţii fizice sau pentru rearanjarea garderobei.

TAUR:
Duminică se conturează oboseală şi neplăceri pe segmentele capului. Detaşează-te de cotidian, mănîncă sanantos, hidratează-te suficient şi dormi mai mult.

GEMENI
: Duminică este favorabilă întîlnirilor şi dialogurilor cu prietenii. Sînt posibile altercaţii, contradicţii şi schimbarea unor planuri pe care le aveai cu unii apropiaţi. Pot apărea prieteni noi la orizont.

RAC:
Se întrezăresc veşti legate de străinătate. Unele te pot nemulţumi, pentru că vor anunţa fie întîrzieri, amînări, încurcături ale demersurilor legate de călătorii, fie se autoinvită la tine acasă unele cunoştinţe plecate demult din ţară. Ai răbdare, pentru că lucrurile se vor aranja favorabil, cît ai clipi. Sufletul tău are nevoie de rafinare, de lărgirea orizontului cunoaşterii, aşa încît orientează-ţi eforturile către activităţi culturale. Ţi-ar prinde bine şi participarea la seminarii, conferinţe pe teme filozofice sau spirituale.

LEU:
Duminică se anunţă întîlniri şi dialoguri cu persoane oficiale importante. Ochii şi urechile lumii sînt aţintite asupra ta, aşa încît etalează-ţi strălucirea regală cu bunăvoinţa şi curaj. Serile sînt potrivite pentru vizionarea unei piese de teatru sau a unui film.

FECIOARA:
Duminică, gîndurile îţi vor fi atrase de banii şi bunurile pe care le deţii în comun cu alţii. Ar fi bine să îţi reevaluezi finanţele şi să îţi faci economii de care să ştii doar tu. După-amiază relaxează-te cu subiecte spirituale, fie lecturînd o carte de profil, fie discutînd cu un prieten apropiat teme de interes comun.

BALANŢĂ:
Duminică se recomandă atenţie în relaţia cu partenerul de viaţă, care stă pe un bulgare de dinamită.

SCORPION:
La sfîrşitul acestei săptămîni, dorinţa de a sta mai mult cu persoana iubită sau cu copiii este la cote înalte. Totuşi, prezenţa acestora sau problemele lor te pot necăji. Ascultă-le doleanţele, evită să le dai sfaturi şi acordă-le timp şi spaţiu ca să se desfăşoare după bunul lor plac. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului şi aparatului renal, impunîndu-se îngrijiri permanente de specialitate. Detaşează-te de tumultul vieţii, plimbă-te mai mult în aer liber şi dormi suficient. Adună-i pe cei dragi la reuniuni liniştite şi amuzante!

SĂGETĂTOR:
Duminică sînt momente favorabile pentru a-ţi exersa talentele, aşa încît ocupă-te de un hobby. Antrenează-i şi pe cei apropiaţi într-o activitate plăcută şi amuzantă, cum ar fi organizarea unei petreceri de anvergură.

CAPRICORN:
Duminică, sufletul tău îşi va găsi liniştea numai în mijlocul familiei. Chiar dacă pot ieşi scîntei între tine şi cei dragi, cu puţin efort şi bunăvoinţă vei depăşi totul cu bine. Amintirile din copilărie te vor înconjura pe neaşteptate!

VĂRSĂTOR:
Duminică se întrezăresc întîlniri şi dialoguri cu rudele şi prietenii apropiaţi, însă fii prudent. Gîndirea şi comunicarea sînt îngreunate, iar de aici foarte uşor pot apărea neînţelegeri. Atenţie la drum, dacă eşti nevoit să călătoreşti!

PEȘTI:
Duminică intervin chestiuni financiare, fie că este nevoie să faci cumpărături, fie că afli despre restanţe la taxe, impozite sau alte datorii.


Sursa:
www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1765
Populația:
2652 locuitori

Hîrjău (Erjovo) este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. În componența comunei intră satele Sărăței, Hîrjău și Mihailovca Nouă. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Rîbnița și la 103 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 2652 de oameni. Satul Hîrjău a fost menționat documentar în anul 1765.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.