04 iunie 2013, 22:12 Caleidoscop views 7934
04 iunie 2013, 22:12 Caleidoscop views 7934

Horoscopul pentru 5 iunie 2013


BERBEC: Ziua îţi aduce cheltuieli. Poate fi vorba despre cheltuieli domestice, despre un ajutor material oferit unui membru al familiei, însă şi facturile sau datoriile la bancă pot intra în conul de interes. Activitatea desfăşurată la un loc de muncă pare-se că îţi aduce bani puţini şi în salturi. Fii prudent şi cheltuieşte strictul necesar, întrucît există restricţii atît la cîştiguri, cît şi la ajutor din partea altora. Energia vitală este fluctuantă, recomandabil fiind să îţi dozezi eforturile şi să eviţi suprasolicitarea mentală.

TAUR:
Ai multă energie, însă şi momente în care cu greu ţi-o poţi canaliza către o activitate anume. Ar fi bine să îţi ordonezi priorităţile şi să te ocupi strict de treburile tale. Tendinţa de a te înfiltra în treburile altora este mare. Trebuie evitat acest lucru pentru că rişti să ai parte de replici tăioase sau chiar unele persoane se pot îndepărta definitiv de tine. După-amiază, rezervă-ţi momente pentru un tratament de îngrijire corporală, pentru un program de exerciţii fizice uşoare sau o vizită prin magazinele preferate.

GEMENI:
Astrele îţi recomandă discreţie şi multă interiorizare. Eşti combativ, sufletul doreşte să înfăptuiască multe şi mărunte, însă trupul este vulnerabil astăzi. Ocupă-te doar de activităţi uşoare. S-ar putea să descoperi conflicte ascunse în sfera muncii, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să aduci lucrurile în favoarea ta. Adoptă o dietă, hidratează-te suficient şi rezervă-ţi momente pentru odihnă. De evitat pe cît posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

RAC:
Întîlnirile şi dialogurile cu prietenii te vor pune pe gînduri. Poţi afla informaţii interesante fie despre unii apropiaţi, fie despre asociaţii, organizaţii, grupuri de interes comun. Ar fi bine să îţi selectezi atent informaţiile şi să vorbeşti cît mai puţin. Eşti sensibil vizavi de remarcile şi acţiunile celorlaţi. Controlează-ţi reacţiile şi dezvoltă-ţi permanent încrederea în tine. Atenţie la sănătate şi la conflictele mocnite din domeniul profesional. E adevărat că providenţa te sprijină discret, însă fii şi tu prezent în viaţa ta.

LEU:
Astrele te vor împinge în lumina reflectoarelor. Cu toate că eşti cufundat în gîndurile şi treburile tale, va trebui să faci faţă unor dialoguri importante legate de sfera profesională. În culisele locului de muncă sînt tensiuni care din cînd în cînd ies la iveală destul de zgomotos. Fii prudent, îndeplineşte-ţi sarcinile de lucru cu seriozitate şi bazează-te mai mult pe forţele tale. Trupul îţi este vulnerabil, existînd în fundal sensibilităţi la aparatul digestiv şi şi sistemul osos.

FECIOARĂ:
Veşti interesante despre străinătate. Ori vorbeşti cu cineva aflat departe de graniţele ţării, ori planifici călătorii sau studii pe termen lung. Dacă eşti implicat în vreo formă de instruire, sînt posibile altercaţii cu profesorii sau colegii de studii. Neînţelegerile pot porni de la faptul că viziunile, ideologia de viaţă sînt diferite şi cu greu îţi poţi stăpîni impulsul de a replică. Controlează-te şi acceptă că fiecare individ are propria sa filozofie, poate total diferită de a ta.

BALANŢA:
Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau relaţiilor cu instituţiile financiare. Sînt posibile erori în documentele financiare, de aceea verifică-le atent. Cheltuieşte strictul necesar şi încearcă să faci economii. Veniturile tale sînt modeste în această perioadă, chiar dacă munceşti mult şi şefii sînt de partea ta. Eşti bine văzut în societate, iar la serviciu primeşti laude şi sarcini noi. Mentalul îţi este neliniştit, mai ales cînd vine vorba despre chestiunile profesionale, de aceea fii prudent şi vorbeşte puţin.

SCORPION:
Relaţiile parteneriale sînt prioritare astăzi. Poate fi vorba despre relaţii cu parteneri străini, despre colaborări care se desfăşoară pe termen lung sau parteneriate în străinătate. Există tensiuni, deocamdată, între tine şi aceste persoane, de aceea fii prudent. Demersurile legate de călătorii pot fi îngreunate, însă doar pe moment. Partenerul de viaţă îţi poate reproşa faptul că îl neglijezi. Acordă-i timp şi afecţiune, pentru ca lucrurile să revină la normal.

SĂGETĂTOR:
Ziua predispune la activităţi de rutină, atît acasă, cît şi la serviciu. Relaţiile colegiale sînt tensionate, aşa încît bazează-te doar pe forţele tale. Dozează-ţi eforturile, pentru că organismul este obosit, fiind posibil să se accentueze afecţiunile legate de gît şi aparatul renal. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cît posibil. Sînt momente pasagere pe care le poţi depăşi uşor cu ajutorul remediilor naturiste, plimbărilor în aer liber şi odihnă.

CAPRICORN:
Persoana iubită şi copiii te pot necăji, din cauză că în ultimul timp i-ai neglijat destul de mult. Este adevărat că eşti implicat în colaborări promiţătoare, ai multe treburi la serviciu, însă atenţie că toată forfota din sfera profesională îţi afectează atît toate tipurile de relaţii, cît şi sănătatea. Rezervă-ţi momente pentru a sta mai mult cu cei dragi. Spre exemplu, organizează după-amiază o petrecere surpriză.

VĂRSĂTOR:
Acasă este nevoie de sprijinul tău, atît moral, cît şi material. Discuţiile cu membrii familiei îţi vor aminti faptul că eşti foarte implicat în activitatea profesională, neglijînd treburile casei şi nevoile celor dragi. Ascultă ce au de zis ceilalţi şi acordă-le timp şi efort. Ai avea succes la curăţenii generale, la reparaţii şi la planuri de achiziţionare a unor bunuri patrimoniale. Sănătatea îţi este vulnerabilă, iar pe fondul neînţelegerilor familiale poţi comite erori greu de controlat şi remediat la serviciu.

PEŞTI:
Ziua anunţă multe drumuri pe distanţe scurte. Pe de o parte ar trebui să îţi rezolvi chestiuni profesionale, pe de altă parte un prieten sau o rudă apropiată te învită în oraş. Rezolvă-ţi pe îndelete treburile, însă ai grijă la ceea ce spui. Mentalul îţi este bulversat şi cu greu îţi aduni gîndurile. Studiile şi formele de instruire personală sînt o altă temă demnă de luat în calcul, aşa încît planifică-ţi cursurile necesare.


Sursa:
www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
2796 locuitori

Dănceni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Dănceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Ialoveni și la 21 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2796 de oameni. Satul Dănceni a fost menționat documentar în anul 1617.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.