01 iunie 2013, 23:49 Caleidoscop views 8608
01 iunie 2013, 23:49 Caleidoscop views 8608

Horoscopul pentru 2 iunie 2013


 

BERBEC: Duminica te vei simti mai bine, insa evita sa te implici in prea multe trebui. Planifica-ti activitatile saptamanii viitoare si bucura-te de prezenta celor dragi. Atentie la drum, daca esti nevoit sa calatoresti!  

TAUR:
Astrele iti recomanda interiorizare, singuratate si o ingrijire deosebita a sanatatii. Capitolul financiar iti creeaza neplaceri si de aici starile tale de spirit sunt fluctuante. Segmentele capului sunt vulnerabile, asa incat detaseaza-te de cotidian si odihneste-te.

GEMENI:
Este posibil sa fii invitat la evenimente mondene cu multa lume. Prezinta-te cum se cuvine si abtine-te de la remarci sarcastice. Ai multa energie si dorinta de implicare in mai multe treburi deodata, insa ar fi bine sa te rezumi la strictul necesar. Dupa-amiezele weekend-ului sunt favorabile exercitiilor fizice usoare, plimbarilor in aer liber si intalnirilor cu prietenii. Atentie la imaginea pe care le-o oferi altora despre tine!

RAC:
Iti sunt favorizate activitatile culturale si implicarea in studii aprofundate. Activitatile din domeniul socio-profesional iti pot crea neplaceri, de aceea fii prudent. O discutie cu un sef te va duce mai aproape de ideea de a-ti schimba domeniul muncii. Se pare ca deja iti faci planuri secrete in acest sens si bine ar fi ca deocamdata sa ramana secrete. Ingrijeste-ti sanatatea aparatului respirator si a ficatului. Atentie la dusmanii ascunsi de la serviciu!

LEU:
Weekend-ul iti aduce in atentie situatia bugetului. S-ar putea sa fie nevoie sa achiti facturi si taxe mai vechi sau sa iti revizuiesti relatiile cu institutiile financiare. Exista multa confuzie, iluzie si probabilitate mare de erori in domeniul financiar. Sunt vizati banii si bunurile pe care le detii cu altii, partajele specifice unui divort si mostenirile. Fii prudent, verifica-ti toate documentele si achita-ti darile la timp. Duminica este favorabila activitatilor culturale.

FECIOARĂ:
Relatiile parteneriale sunt tensionate zilele acestea. Sunt posibile discutii aprinse, datorita faptului ca esti implicat mai mult in activitatile profesionale si pe undeva asa este. Dorinta de afirmare sociala este la cote mari, neglijandu-ti astfel apropiatii sau indatoririle de rutina. Atentie ca nemultumirile sau neintelegerile ies la iveala in vazul si auzul lumii si asta iti poata dauna mult. Echilibreaza-ti actiunile si reactiile!

BALANŢĂ:
Duminica, partenerul de viata fie te invita la un film, fie are nevoie de sfaturi legate de studii sau calatorii in strainatate. Exista tensiuni, dar le poti aplana cu putin efort. Acorda o atentie sporita relatiilor parteneriale! 

SCORPION:
Duminica ar fi bine sa fii atent la sanatatea intregului organism, insa cele mai vulnerabile sunt segmentele capului. Evita tratamentele alopate pe cat posibil si orienteaza-te catre odihna, remedii naturiste si plimbari usoare in aer liber. 

SĂGETĂTOR:
Duminica se intrezareste o petrecere surpriza sau intalniri amoroase. Evita excesele si frivolitatile. Daca te-ai ocupa mai mult de un hobby ai avea reusite spectaculoase.

CAPRICORN:
Duminica, sufletul tau va dori intimitatea caminului si prezenta membrilor familiei. Atentie la sursele de foc si de aer din spatiul locativ! Un membru al familiei ti-ar putea solicita ajutorul.

VĂRSĂTOR:
Duminica sunt momente favorabile pentru intalnirile cu rudele sau prietenii apropiati.

PEȘTI:
Duminica intervin aspecte financiare. Ori se zvoneste ca vei primi o suma importanta de bani, ori un cadou deosebit, ori apar informatii noi vizavi de conditiile de munca de la serviciu. Fii prudent si cumpatat in toate!  


Sursa:
www.astrocafe.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
4 locuitori

Voitovca este un sat din cadrul comunei Cuzmin din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Camenca și la 163 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 4 oameni. Satul Voitovca a fost înființat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.