06 iulie 2013, 22:14 Caleidoscop views 14461
06 iulie 2013, 22:14 Caleidoscop views 14461

Horoscopul pentru 7 iulie 2013


 

BERBEC: Duminica ti se cer prezenta si eforturile acasa. Este nevoie sa dai o mana de ajutor membrilor familiei la treburile gospodaresti. Relatiile cu acestia sunt tensionate, de aceea evita provocarile, discutiile importante si fii mai intelegator vizavi de cei dragi.

TAUR:
Duminica sunt momente bune de a te intalni cu cei apropiati. Totusi ai in vedere faptul ca mentalul iti este bulversat si exista riscul unor discutii neplacute. Vorbeste cat mai putin si evita promisiunile sau deciziile importante.

GEMENI:
Duminica gandurile iti sunt atrase de bani, in special de cei pe care ii castigi din activitatea desfasurata la un loc de munca. Faci tot felul de calcule, pui in balanta indatoririle de la serviciu si plata aferenta, insa oricat ai incerca, tot cu virgula iti da. Contextul astral te predispune la ganduri si concluzii eronate, asa incat detaseaza-te si bucura-te de weekend.

RAC:
Duminica te vei simti mai bine, revenind in mijlocul celorlalti cu forte proaspete. Insa evita eforturile prea mari si implicarea in treburi care nu te privesc.

LEU:
Duminica ar fi bine sa te odihnesti, sa mananci ceva usor si de sezon, pentru ca organismul va da semne de disconfort, in special pe segmentele aparatului digestiv.

FECIOARA:
Duminica sunt momente potrivite pentru intalniri si dialoguri cu prietenii. Totusi ar fi bine sa faci o curatenie drastica in anturajul tau si sa te bazezi mai mult pe fortele tale. Traversezi o perioada in care prietenii si protectorii vechi se indeparteaza de tine, facand loc altora noi.

BALANTA:
Duminica se pare ca esti invitat la evenimente sociale care presupun eticheta si lume multa. Aparitiile tale in public sunt atent monitorizate de catre persoane cu functie, de aceea pregateste-te cum se cuvine. Prudenta in vorba si fapte!

SCORPION:
Duminica sunt momente favorabile pentru rafinarea sufletului prin activitati culturale si dialoguri cu persoanele aflate departe de granitele tarii.

SAGETATOR:
Duminica, gandurile iti vor fi atrase de banii si bunurile pe care le detii in comun cu altii. Pot intra in discutie partajele specifice unui divort, mostenirile sau taxele, impozitele si creditele. Ai fi tentat sa te aventurezi intr-un imprumut, insa nu se recomanda deocamdata.

CAPRICORN:
Duminica va trebui sa faci fata provocarilor din sectorul partenerial. Foarte usor se pot rupe parteneriatele si colaborarile vechi!

VARSATOR:
Duminica trebuie sa te odihnesti si sa lasi munca deoparte. Esti nemultumit de activitatea profesionala pe care o desfasori, insa pe undeva si tu esti de vina ca ai ajuns in aceasta situatie. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv si osos.

PESTI:
Duminica se intrezaresc chefuri alaturi de cei dragi. Esti dragastos si pus pe sotii, dar s-ar putea ca persoana iubita sau copiii sa nu iti guste veselia.


Sursa:
www.astrocafe.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1844
Populația:
773 locuitori

Țîghira este un sat din cadrul comunei Negureni, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Ungheni și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 773 de oameni. Satul Țîghira a fost menționat documentar în anul 1844.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.