18 mai 2013, 22:51 Caleidoscop views 6423
18 mai 2013, 22:51 Caleidoscop views 6423

Horoscopul pentru 19 mai 2013


BERBEC: Sanatatea iti va da batai de cap, recomandabil fiind sa te odihnesti, sa mananci ceva usor si sa dormi mai mult. Evita gandurile si planurile legate de locul de munca. Inconjoara-te de cei dragi, povesteste-le nemultumirile tale si asculta-le sfaturile.

TAUR:
S-ar putea sa fii invitat la o petrecere sau la o intalnire agreabila cu persoane tinere si pline de viata. Atentie la relatia cu persoana iubita! Izul neplacerilor pluteste in aer.

GEMENI:
Ar fi bine sa stai acasa, alaturi de membrii familiei. Iti sunt favorizate discutiile pe teme locative si activitatile gospodaresti. Evita sa iti iei in cadrul familiei responsabilitati care te depasesc!

RAC:
Te vei simti mai bine. Ziua este favorabila intalnirilor si dialogurilor cu rudele si prietenii apropiati. Pe de alta parte, mentalul iti este deschis catre asimilarea informatiilor noi intr-un domeniu care intra in sfera ta de interes.

LEU:
Starile tale de spirit sunt amestecate si de aici relatiile cu ceilalti iti vor da batai de cap. Stai deoparte, vorbeste mai putin si odihneste-te. Atentie la imaginea ta in ochii celorlalti!

FECIOARĂ:
Te vei simti mai bine si vei reveni in mijlocul celorlalti complet refacut. Totusi nu forta nota. Alcatuieste-ti planul de activitati pentru saptamana urmatoare.

BALANŢĂ:
Ar fi indicat sa te retragi din tumultul cotidian si sa te gandesti pe indelete la ale tale. Ti se pot lamuri conflictele mocnite din sfera profesionala, insa retine faptul ca iluzia si dezamagirile sunt la cote inalte in acest domeniu. Dozeaza-ti eforturile si alcatuieste noi planuri de abordare a muncii si implicatiilor ei.

SCORPION:
Se intrezaresc intalniri si dialoguri cu prietenii. Profita de momentele create si vorbeste pe indelete cu acestia. Ti se pot oferi informatii, sfaturi si solutii bune la evenimentele actuale din viata ta. Chiar daca unele remarci te vor rani, evita sa iti folosesti acul scorpionesc din dotare.

SĂGETĂTOR:
Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie imaginea ta publica, activitatile profesionale si relatiile colegiale. Tensiunile dintre tine si ceilalti sunt evidente, insa depinde doar de tine sa conduci lucrurile in favoarea ta. Fii deschis, asculta reprosurile celorlalti si aplica toate corectiile necesare cu mult curaj si cu incredere in fortele tale. Traversam o perioada in care depui prea mult si nejustificat efort la serviciu si asta iti poate dauna, atat activitatii profesionale, cat si sanatatii. 

CAPRICORN:
Sufletul tau se va deschide catre nivelurile superioare ale constiintei. Astfel iti sunt favorabile activitatile culturale, intalnirile si dialogurile cu oameni preocupati de idealuri inalte. Pe de alta parte, cineva din strainatate iti poate da vesti. Gandeste-te si la un plan de calatorie peste mari si tari.

VĂRSĂTOR:
Relatiile parteneriale sunt tensionate la finalul acestei saptamani. Poate fi vorba despre banii si bunurile pe care le detii in comun cu altii sau despre nereguli descoperite in activitatile pe care le desfasori alaturi de acestia. Fii prudent si asculta si parerile lor. Pe de alta parte verifica-ti bugetul si achita facturile sau datoriile restante. S-ar putea sa fii nevoit sa platesti de pe urma unor nereguli comise de cineva apropiat, insa iti vei recupera prejudiciul la momentul potrivit. 

PEŞTI:
Te vei simti excelent si te vei implica in activitati comune cu un partener de viata sau de afaceri. Proiectele de grup au succes, chiar daca unul pasager deocamdata.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
349 locuitori

Costeşti este un sat din cadrul comunei Ivanovca, raionul. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 349 de oameni. Satul Costești a fost menționat documentar în anul 1609.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.