20 iulie 2022, 19:30 Caleidoscop views 1554
Horoscopul pentru 21 iulie 2022
20 iulie 2022, 19:30 Caleidoscop views 1554

Horoscopul pentru 21 iulie 2022

BERBEC

Neliniștea te poate chinui pe tot parcursul zilei, pentru că ai putea fi plin de energie fizică, dar nu ai o ieșire pentru ea. S-ar putea să fii nevoit să stai și să aștepți ceva important, care s-ar putea dovedi frustrant. Pune un videoclip cu exerciții și fă aerobic în timp ce aștepți. Această nu este o zi bună pentru a începe noi proiecte.

TAUR

Deși problemele actuale de afaceri și bani ar putea întîmpina obstacole, în acest moment s-ar putea să te trezeșți culegînd roadele eforturilor trecute. Natură ta perseverență practic asigura mai mult succes în viitor, chiar dacă s-ar putea să fii blocat acum. Noi perspective despre cum să progresezi în continuare ți-ar putea apărea astăzi. Ar putea fi o idee bună să le notezi, astfel încît să fii sigur că le vei avea la îndemînă mai tîrziu.

GEMENI

Astăzi puterile tale de convingere sînt la cote maxime. Această este o zi bună pentru a cere o mărire de salariu sau pentru a promova un nou proiect. Dorința ta de a obține recunoaștere pentru realizările avute poate necesită atenția publicului, așa că, dacă publicitate este ceea ce ai nevoie, această este ziua potrivită. Abilitățile tale de observație sînt acute, la fel că și percepția ta asupra sentimentelor altora. Această este cu siguranță o zi bună pentru a caută avansare.

RAC

Această zi este de bun augur pentru realizări în afaceri și finanțe. Investițiile pe termen lung, fie de timp, fie de fonduri, pot fi în cele din urmă profitabile. Noi oportunități ți-ar putea apărea. Acesta este un moment mai bun pentru a finaliza proiecte vechi decît pentru a începe altele noi, dar dacă trebuie, proiectele noi începute acum ar trebui să aibă succes. Sărbătorește rasfatandu-te cu haine noi.

LEU

Perspicacitatea, creativitatea și inventivitatea ta sînt în plină desfășurare, iar ideile noi vin rapid. Cu toate acestea, s-ar putea să te trezeșți prea prins în sarcini plictisitoare și banale că să faci foarte multe în privința asta. Ai energie fizică din belșug, așa că folosește-o pentru a te ocupă de treburi pentru că mai apoi să ai timp să faci ceea ce îți place.

FECIOARĂ

În calitate de vindecător natural, s-ar putea să te trezeșți astăzi cuprins de un val de energie transformatoare, pe care ar trebui să o pui în practică. Acesta este un moment minunat pentru a merge la un masaj sau pentru a studia modalități naturale de vindecare, cum ar fi ierburile sau aromaterapia. Combină-le cu abilitățile tale înnăscute de vindecare, și s-ar putea să fii mulțumit de rezultate.

BALANȚĂ

Fii pregătit să lucrezi cu sîrguință pentru că visele tale să devină realitate. Succesul este cu siguranță pe drum, deși s-ar putea să nu se apropie atît de repede pe cît ți-ai dori. O mulțime de scrisori și apeluri telefonice importante ar putea veni în calea ta, țînîndu-te ocupat. Fă-ți timp periodic pe parcursul zilei pentru a stă în liniște și a-ți recupera energia.

SCORPION

S-ar putea să-ți fie mai greu decît de obicei să te trezeșți în această dimineață, deoarece energia se poate pierde. Presiunile personale sau profesionale pot stîrni sentimente de inutilitate, dar evita să cazi în această capcană. În ciuda letargiei tale de moment, totul la orizont arată mult mai bine decît pare – în primul rînd datorită muncii tale grele. Retrage-te devreme în seară asta și mîine te vei simți mai energic.

SĂGETĂTOR

Astăzi s-ar putea să te încurce o mulțime de sarcini neterminate care trebuie finalizate, iar acest lucru ar putea duce la frustrare! Procesul pare mai copleșitor decît este dar puțînă planificare și disciplină concentrată ar trebui să îți permită să treci peste toate fără să te stresezi prea mult. Seară, recompensează-te cu o masă în oraș sau cu un film.

CAPRICORN

Afacerile și problemele financiare par promițătoare astăzi, dar te-ai putea trezi între nevoia de a te ocupă de aceste chestiuni și dorința de a te relaxa acasă. Dacă trebuie să faci o alegere, cel mai bine ar fi să o alegi pe prima, pentru că aspectele de astăzi promit oportunități care s-ar putea să nu mai apară pentru o perioada. Seară ar trebui să fie a ta. Planifică o cină intimă cu un iubit.

VĂRSĂTOR

Astăzi, problemele legate de afaceri și finanțe necesită o atenție imediată, iar acest lucru s-ar putea dovedi puțîn descurajant. Ai o mulțime de sarcini neterminate care s-au adunat? S-ar putea să descoperi că clarificarea acestor chestiuni va permite unor noi oportunități să curgă în calea ta.

PEȘTI

Pot apărea noi oportunități de a-ți avansa poziția profesională. Aspectele sînt de bun augur pentru afaceri și bani și ți se pot prezența proiecte noi promițătoare. Tendința ta de a-i servi și de a-i hrăni pe ceilalți ar trebui să-ți întărească relațiile de muncă. Căldură și afecțiunea pentru prieteni, copii, parteneri romantici și chiar cunoștințe ocazionale ar trebui să crească și să îmbunătățească relațiile.

 

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

iulie , horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1782
Populația:
837 locuitori

Căpreşti este un sat din cadrul comunei Prodăneşti, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 28 km de oraşul Floreşti și la 102 km de oraşul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 837 de oameni. Satul Căprești a fost menționat documentar în anul 1782.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.