28 martie 2013, 21:45 Caleidoscop views 7992
28 martie 2013, 21:45 Caleidoscop views 7992

Horoscopul pentru 29 martie 2013


BERBEC: Cu Luna în Scorpion, este o zi excelentă pentru a gîndi o strategie de cîştig sau de conservare a resurselor din prezent. Astăzi ai nevoie să ştii exact pe cine te poţi baza, pentru cît timp şi în ce condiţii. Se pot discuta termenii unui parteneriat şi se pot stabili nişte coordonate clare de colaborare. Este o zi bună şi pentru a te degreva de nişte datorii, administrînd banii înţelept şi precaut. Găseşti soluţii în orice situaţie, dacă te ajuţi de intuiţie.

TAUR: Astăzi beneficiezi de susţinere astrală, pentru a reevalua o situaţie tensionată din zilele anterioare. Ceva ce părea pierdut, poate o relaţie sau o colaborare, acum se poate clarifica, de pe o poziţie ceva mai înţeleaptă, precaută şi conservatoare. E foarte important să comunici clar şi concis în privinţa dorinţelor şi aşteptărilor tale, mai ales dacă miza este importantă. De asemenea, poate fi util să apelezi la consiliere din partea unui specialist.

GEMENI: Întreaga ta atenţie pare să fie îndreptată astăzi spre zona muncii şi a activităţilor de rutină. Luna îl întîlneşte pe Saturn în Scorpion, semn că e timpul să-ţi recîştigi autoritatea şi să-ţi delimitezi foarte clar atribuţiile. Pentru a obţine ce-ţi doreşti, e necesar însă să abordezi întregul context de la locul de muncă, în mod responsabil. Poţi cere ceva unui superior ierarhic, pentru că eşti ascultat şi girat cu încredere.

RAC: Pentru tine, este o zi de reinstaurare a puterii şi autorităţii. Veştile primite şi informaţiile la care ai acces te ajuta să capeţi o viziune mult mai clară în ce priveşte un proiect şi viitorul tău în general. Semne bune ziua are, mai ales dacă aşteptai un răspuns, o aprobare, o soluţie. De asemenea, dacă întreţii relaţii cu străinătatea sau ai de gînd să stabileşti o strategie de urmat într-un proiect, această zi îţi oferă contextul optim, cu condiţia să eviţi compromisurile.

LEU: O zi potrivită pentru introspecţie, autoîngrijire, timp petrecut cu familia, activităţi casnice, eventual alcătuirea unei strategii de investiţii şi de protejare a resurselor existente, pe termen mediu şi lung. Este o zi excelentă pentru a renunţa la un viciu sau la unele obiceiuri dăunătoare. Pentru decizii importante, cît şi pentru regăsirea echilibrului atît de necesar, familia este cea care te poate sprijini.

FECIOARĂ: O zi axată pe comunicare directă, clară, concisă şi onestă. Luna îl întîlneşte pe Saturn în Scorpion şi trimite influenţe benefice către planetele din zona imaginii publice şi parteneriatelor, prin urmare, astăzi eşti invitat să-ţi reinstaurezi integritatea în faţa unei persoane importante din viaţa ta, mergînd pe firul adevărului tranşant. Poţi avea parte de reconcilieri în cadrul unor relaţii, însă pentru asta e necesar să renunţi la control, să fii atent la detalii şi la mesajele care vin spre tine.

BALANŢĂ:
O zi numai bună pentru a-ţi face monetarul. E timpul să-ţi revizuieşti atitudinea faţă de bani fiind ceva mai precaut în ce priveşte cheltuielile, să stabileşti priorităţi pe care să le respecţi, să găseşti soluţii pentru a reduce pierderile şi a-ţi securiza veniturile. E posibil să iei în calcul o învestiţie substanţială, iar pentru asta e necesar să schimbi strategia administrării resurselor materiale, începînd din acest moment.

SCORPION: Astăzi eşti pe post de legiuitor. Avînd în vedere că nu eşti mulţumit de o serie de rezultate din viaţa ta, mai ales în ce priveşte un proiect, e timpul să schimbi macazul. Nu să părăseşti terenul de joacă, ci să schimbi regulile jocului. Cert este că nu prea mai laşi loc de echivoc şi eşti gata să abordezi lucrurile cu mai multă responsabilitate şi seriozitate, luînd frîiele în propriile mîini şi prinvind lucid acţiunile trecute. Acum îţi sînt clare nevoile şi chiar poţi lua măsuri înacest sens.

SĂGETĂTOR: O zi a revelaţiilor profunde şi a răspunsurilor venite în urma întrebărilor pe care ţi le-ai adresat în mod repetat, în ultima vreme. O dată cu conştientizarea şi recunoaşterea unor limitări şi constrîngeri, astăzi realizezi şi ce e de făcut pentru a depăşi nişte inhibiţii şi a distila nişte frustrări, în curaj, înţelepciune şi putere. Este momentul să te confrunţi cu consecinţele unor alegeri, să vezi cercul vicios în care te tot învîrţi de ceva vreme. Dar de data asta vezi şi portiţele de ieşire, cu ajutorul cuiva drag din familie.

CAPRICORN:
Luna în Scorpion îţi stimulează dorinţa de a reconstrui unele relaţii de prietenie, mai ales dacă în ultimele zile au avut loc neînţelegeri şi tensiuni în cadrul acestora. Astăzi se pot reitera discuţii, cu cărţile pe faţă şi cu dorinţa, de ambele părţi, de a reînnoi legăminte şi afinităţi. În plus, ziua de astăzi este exact ceea ce ai nevoie pentru a-ţi tria relaţiile, dar şi proiectele. Cert este că nu mai accepţi pierderile de energie inutile. Vrei să ştii în ce te implici şi de ce.

VĂRSĂTOR: Zona autorităţii şi puterii primeşte astăzi influenţa Lunii în Scorpion. Aspectele fiind armonioase, îţi conferă susţinerea necesară pentru a reconfirma o poziţie, un statut, o funcţie. Este momentul potrivit pentru a-ţi asuma responsabilităţi, pentru a te aşeza în fruntea unei echipe şi a coordona un proiect. Succesul este asigurat, doar dacă ai curajul să te expui şi să-ţi asumi un drum, nu uşor, dar necesar creşterii şi evoluţiei tale.

PEŞTI: Te afli într-o perioadă importantă a acestui an, prin urmare, mai ales astăzi, fii atent la mesajele primite, la informaţiile care-ţi ajung la urechi sau în faţa ochilor, la oamenii care se ivesc în calea ta. Astăzi se poate contura clar un drum, se pot tria unele dorinţe şi aspiraţii, îţi poţi recîştiga încrederea şi siguranţa că eşti pe calea corectă. E posibil ca, pentru a atinge un obiectiv, să constaţi că mai ai nevoie de nişte studii sau de o specializare.

 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
4790 locuitori

Sărata-Galbenă este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cărpineanca, Valea Florii, Coroliovca, Brătianovca și Sărata-Galbenă. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Hîncești și la 51 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4790 de oameni. Satul Sărata-Galbenă a fost menționat documentar în anul 1609 cu denumirea Răurești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.