16 ianuarie 2013, 09:35 Caleidoscop views 7666
16 ianuarie 2013, 09:35 Caleidoscop views 7666

Horoscopul pentru 16 ianuarie 2013

CAPRICORN: În prima parte a zilei sînteţi mai sensibil decît de obicei, iar relaţiile cu cei din jur ar putea fi uşor tensionate. Fiţi prudent şi nu faceţi promisiuni pe care nu sînteţi sigur că le veţi putea respecta.

VĂRSĂTOR: În viaţa dumneavoastră au loc schimbări importante, care vă oferă multe satisfacţii. Activitatea intelectuală intensă şi puterea creativă de care dispuneţi contribuie la succesul dumneavoastră pe plan social.

PEŞTI: Începeţi ziua plin de optimism. Aveţi toate şansele să vă faceţi remarcat. În partea a doua a zilei, s-ar putea să faceţi cunostinţă cu o persoană, care va juca un rol important în cariera dumneavoastră.

BERBEC: Nu aveţi timp de relaxare, dar ingeniozitatea vă ajută să duceţi totul la bun sfîrşit. Astăzi puteţi avea mari realizări pe plan financiar. Dacă vă stăpîniţi nervozitatea, relaţiile cu partenerul de viaţă pot fi excelente.

TAUR: Este un moment favorabil pentru a susţine examene, lucrări artistice şi proiecte. Relaţiile pe plan sentimental sînt foarte bune. Acordaţi mai multă atenţie problemelor pe care le au membrii mai tineri ai familiei.

GEMENI: Sînteţi hotărît să începeţi o afacere, dar nu prea vă ajung bani. Dacă reuşiţi să vă puneţi imaginaţia în mişcare, puteţi face rost de suma necesară. După amiază s-ar putea să suferiţi o deziluzie pe plan sentimental, care, însă, nu vă afectează prea mult.

RAC: Zi favorabilă pentru planuri de viitor şi pentru demararea unor activităţi noi în domeniul social. Relaţiile cu prietenii şi cu partenerul de viaţă sînt excelente. Nu vă pripiţi în luarea deciziilor importante.

LEU: În prima parte a zilei aveţi tendinţa să neglijaţi problemele importante. Nu este momentul să începeţi alte activităţi, pentru că deciziile pe care le luaţi s-ar putea să fie greşite.

FECIOARĂ: Talentul dumneavoastră creativ este apreciat în societate. Sfaturile unei rude vă ajută să evitaţi o problemă financiară. După-amiază primiţi vizita unor prieteni în a căror companie vă simţiţi foarte bine.

BALANŢĂ: Nu sînteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amînaţi întîlnirile de afaceri. De asemenea, vă sfătuim să amînaţi deciziile importante în domeniul financiar.

SCORPION: Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin, dar şi în societate. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor. Ideile dumneavoastră sînt apreciate atît de partenerul de viaţă, cît şi de partenerii de afaceri.

SĂGETĂTOR: Puterea creativă de care dispuneţi vă îndeamnă să începeţi o activitate nouă. Aveţi toate şansele de reuşită pe plan intelectual şi sentimental. Parcurgeţi o perioadă favorabilă inspiraţiei artistice

Sursa: publika.md

 

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1702
Populația:
670 locuitori

Stroiești (Stroenți) este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Rîbnița și la 125 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010, populaţia localității constituia 670 de oameni. Satul Stroiești a fost menționată documentar în anul 1702.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.