21 martie 2021, 19:00 Caleidoscop views 4936
Horoscopul pentru 22 martie 2021
21 martie 2021, 19:00 Caleidoscop views 4936

Horoscopul pentru 22 martie 2021

BERBEC

In cazul in care ai programata o calatorie in curand, te poti astepta sa experimentezi o atractie puternica pentru cineva pe care il intalnesti pe parcurs. Acest lucru iti va face calatoria mai interesanta. Totusi, prietenia s-ar putea sa nu supravietuiasca calatoriei. S-ar putea sa fiti din parti opuse ale tarii si unul sau ambii puteti fi implicati in relatii cu alte persoane. Cu toate acestea, daca nici una dintre aceste restrictii nu se aplica, merita urmarita aceasta relatie.

TAUR

Este posibil ca unele vesti proaste despre situatia ta financiara sa nu fie chiar atat de proaste pe cat par prima data. Chiar si asa, te va debusola. Verifica de doua ori informatiile inainte de a intra in panica. S-ar putea ca un computer sa fi facut o eroare sau sa greseasca un functionar bancar. Poate va trebui sa dezvalui unele documente, dar va fi o usurare sa o rezolvi.

GEMENI

In timp ce entuziasmul tau este ridicat, rezistenta ta poate fi putin scazuta. Ai mai multa grija de tine in aceasta perioada aglomerata. Tendinta ta este sa exagerezi lucrurile, participand la prea multe petreceri si cumparaturi pana la inchiderea magazinelor. Viata ta sociala este in plina ascensiune in acest moment, dar va trebui sa iti lasi timp pentru a te odihni daca vei avea vreo speranta de a te bucura.

RAC

In timp ce entuziasmul tau este ridicat, rezistenta ta poate fi putin scazuta. Ai mai multa grija de tine in aceasta perioada aglomerata. Tendinta ta este sa exagerezi lucrurile, participand la prea multe petreceri si cumparaturi pana la inchiderea magazinelor. Viata ta sociala este in plina ascensiune in acest moment, dar va trebui sa iti lasi timp pentru a te odihni daca vei avea vreo speranta de a te bucura.

LEU

Este posibil sa fi avut o multime de facturi de platit si, astfel, situatia ta financiara ar putea fi putin problematica. Totusi, acest lucru este doar temporar si, probabil, te vei simti mai bine bine ca nu mai ai facturi de platit. Gaseste ceva ieftin, cum ar fi cititul, care sa te tina ocupat si sa te indeparteze de orice grija. Probabil te descurci bine!

FECIOARĂ

Astazi ai putea sa te opresti la biroul agentului de turism, cel cu care te-ai plimbat de nenumarate ori si sa privesti imaginile. Tailanda, Hong Kong si Noua Zeelanda sunt doar cateva dintre locurile pe care ai dori sa le vezi. Imaginile arata atat de ispititoare. Da-i drumul. Planifica o astfel de calatorie, desi este probabil sa fie doar o deviere temporara. Singuratatea ta indica o neliniste fundamentala care trebuie rezolvata.

BALANȚĂ

In aceasta zi vei avea sansa de a fi singur si ai un moment de sinceritate. Vei reusi sa constati ca esti mai vulnerabil decat de obicei si nici pe departe asa de puternic cum te considera cei din jur. Uneori, comportamentul tau nesigur este normal, avand in vedere ca ai pierdut controlul asupra multor aspecte din viata ta. Fii atent la ceea ce faci in aceasta zi ca sa nu regreti.

SCORPION

Nu exista nicio intrebare legata starea ta, deoarece ai muncit din greu in ultimele cateva saptamani. Pe masura ce se apropie termenul limita, s-ar putea sa te trezesti noaptea, sa-ti treaca numere prin cap si sa rescrie propunerile de proiecte care le ai. Este epuizant, pentru a fi sigur, dar stii ca rezultatul final va pune in valoare toata aceasta agravare.

SĂGETĂTOR

Este posibil sa ai un proiect la care doresti cu adevarat sa lucrezi. Ai accentul mental, dar elementul creativ pur si simplu nu ar putea fi acolo. Acest lucru s-ar putea dovedi atat de frustrant incat vrei sa arunci ceva. Fa acest lucru daca trebuie. Totusi, singurul raspuns ar putea fi sa iti pastrezi cheful de munca pana maine. Ar trebui sa fii din nou la normal pana atunci.

CAPRICORN

In general, ai tendinta sa fii o persoana foarte orientata fizic, dar astazi ai mai multe sanse sa privesti in interior, poate sa experimentezi cu propriile abilitati psihice sau sa studiezi concepte spirituale. De asemenea, s-ar putea sa te simti mai interesat decat de obicei de domeniul artelor, in special in ceea ce provine din alte culturi. Vei fi mult mai contemplativ astazi decat de obicei. S-ar putea dovedi iluminator sa-ti scrii gandurile.

VĂRSĂTOR

Exista posibilitatea sa te simti presat de anumite persoane sa faci lucruri pe care nu ti le doresti. Chiar daca este vorba despre cineva drag, nu trebuie sa faci lucruri doar pentru ca el vrea asta. Incearca sa nu uiti ca atunci cand faci lucruri ce nu te multumesc, risti sa iti pui la indoiala propriile principii, iar acest lucru te va face sa te simti putin confuz.

PEȘTI

Interesul tau pentru problemele mistice si metafizice va fi la un moment dat destul de ridicat si te poti vedea plimbandu-te prin librarii. Calatoria in locuri indepartate poate parea deosebit de atragatoare si s-ar putea sa visezi ca zbori in India, Israel, Egipt sau Irlanda. Acest lucru este minunat, atata timp cat stai la pamant. Planifica o calatorie daca poti sau alatura-te unui grup de meditatie. Lasa-te dus de val!

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1484
Populația:
2995 locuitori

Giurgiuleşti este un sat şi comună din raionul Cahul. Giurgiuleşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 55 km de orașul Cahul și la 250 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2995 de oameni. Satul Giurgiulești a fost menționat documentar în anul 1484.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.