31 ianuarie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1584
Horoscopul pentru 31 ianuarie 2021
31 ianuarie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1584

Horoscopul pentru 31 ianuarie 2021

BERBEC

Astazi ar putea avea loc undeva prin cartierul tau niste activitati de grup, probabil, cu un accent social, ecologic sau umanitar. Este posibil sa participi impreuna cu partenerul tau. In timpul procesului te-ai putea intalni cu niste prieteni, si cu totii ati putea fi captivati de ceea ce promit aceste activitati. Asculta si gandeste-te bine la ceea ce ai invatat azi. Ar putea avea un mare efect in viitorul tau.

TAUR

Daca nu esti atent, exista o mare probabilitate sa faci excese azi. Frustrarile legate de cariera se pot manifesta sub forma de supraalimentare, exces de alcool sau cheltuieli nechibzuite. Acestea sunt doar simptomele de mascare a unei probleme reale. In cazul in care iti poti lua ceva timp pentru a medita, vei reusi sa te calmezi si sa descoperi sursa frustrarii tale. Odata ce ai faptele, va fi mai usor sa gasesti o solutie eficienta.

GEMENI

Cautarea unei persoane puternice si amabile iti spune ca a sosit momentul pentru a te folosi de un talent pe care este posibil sa-l fi avut dintotdeauna, dar niciodata sa nu-l fi dezvoltat. Acest lucru va necesita nimic mai mult decat un pic de practica, sau ai putea participa la un curs oficial de calificare. Acesta este un semn pozitiv, dar determinarea ta va decide ce se intampla in urmatoarele cateva zile. Nu ezita!

RAC

Este posibil sa calatoresti azi. Ar putea fi o excursie de moment alaturi de un prieten, sau o serie de excursii scurte aproape de casa. Ti-ai putea vizita prietenii sau ai putea profita de reduceri si sa faci unele cumparaturi. In timpul calatoriilor tale vei aduna idei pentru a iti aranja casa. Odata ce iti rezolvi comisioanele, vei ajunge acasa si iti vei privi casa cu o alta perspectiva. Exista o multime de lucruri de pot fi imbunatatite.

LEU

Lucrurile ar putea fi cand sus cand jos pentru tine, azi. Datorita unei comunicari haotice sau unei erori de calculator care iti afecteaza resursele financiare, ai putea fi destul de confuz. Persevereaza si vei reusi. Nu fi surprins daca esti recrutat sa te alaturi unui proiect care este cu totul nou pentru tine. Ai putea fi reticent la inceput, dar te vei descurca. Spune da.

FECIOARĂ

Este mai bine sa previi orice angajament, decizie sau hotarare, in special cele care au de-a face cu afacerile tale financiare si parteneriate. Nu este atat de usor ca in timpul acestei zile sa determini in mod corespunzator valoarea relatiilor actuale, importanta unei anumite persoane sau semnificatia unui anumit acord sau aliante.

BALANȚĂ

Partenerul tau de viata ori partenerul de afaceri devine una dintre cele mai importante persoane din viata ta. Vei putea beneficia de cautarea unui bun consultant, profesor sau mentor. Cand vine vorba de relatiile tale de parteneriat, este timpul sa incepi sa le construiesti pe o cu totul alta baza.

SCORPION

Astazi nu simti nevoia de a curata sau de a organiza ceva. Acest lucru nu pare sa te reprezinte. Daca n-am sti mai bine am putea spune ca ai simtit nevoia de a fi singur si de a te cuibari in patul tau alaturi de un bun film. Indeplineste-ti dorintele interne de astazi. Maine probabil ca te vei trezi cu o stare de spirit total diferita.

SĂGETĂTOR

Astazi sunt multe domenii in care ai putea straluci. Ai nevoie doar sa fii tu insuti pentru a castiga inimile celorlalti. Exista o bunavointa in modul tau de a atrage oamenii aproape de tine, indiferent daca ai observat sau nu inainte. Realizeaza acest lucru, si fii sigur ca nu este o intamplare. Nu este necesar sa iei multe masuri. Se va intampla oricum.

CAPRICORN

Astazi ar putea fi o zi foarte ocupata in comunitatea ta. Ar putea avea loc un fel de protest, sau o adunare publica. Daca participi, nu vei auzi multe din cauza zgomotului, iar evenimentul ar putea parea dezorganizat, in cel mai bun caz. Traficul va fi o misiune imposibila, azi, cu toata agitatia. Daca poti, stai acasa. Nu merita efortul sa iesi afara.

VĂRSĂTOR

In seara asta te-ai putea decide daca sa participi sau nu la o adunare sociala care are loc in comunitatea ta si implica o multime de oameni care au probleme psihice sau spirituale. Acest lucru ar trebui sa fie o experienta interesanta pentru tine, pentru ca ai putea invata nu numai o multime de informatii fascinante, dar, de asemenea, ti-ai putea face noi prieteni. Cineva ti-ar putea recomanda cateva carti interesante. Fii atent la orice si nu uita adresa. Distreaza-te!

PEȘTI

Dorinta de a avea grija de casa ta ar putea incepe cu o curatenie completa de la mansarda la subsol. Ai putea trece prin toata corvoada asta ca un profesionist si sa faci unele reparatii sau sa te ocupi de partea distractiva, cum ar fi decorarea cu plante sau mobilier nou. Aceste activitati pot fi foarte distractive, mai ales daca partenerul tau sau prietenii te ajuta. Munceste din greu si te vei bucura de ziua asta.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
755 locuitori

Lopățica este un sat și comună din raionul Cahul. Lopățica este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cahul și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 755 de oameni. Satul Lopățica a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.