31 octombrie 2012, 09:32 Caleidoscop views 7551
31 octombrie 2012, 09:32 Caleidoscop views 7551

Google Maps, îmbogăţit cu noi detalii geografice

Parcă pentru a pune sare pe rana celor de la Apple, a căror nou serviciu pentru hărţi a fost primit cu o doză copioasă de fluierături, Google a anunţat vineri noi îmbunătăţiri pentru serviciul Maps.

După ce a adus un calup impresionat de modele 3D pentru clădiri şi a îmbogăţit Street View cu imagini noi, inclusiv subacvatice, Google a adăugat un nou strat de informaţii pentru hărţile sale geografice.

În locul regiunilor golaşe de pînă acum, care ofereau puţine detalii în afara unor forme de relief majore şi a graniţelor naţionale, Google Maps oferă acum hărţi bogate în informaţii care cuprind date despre munţi, deşerturi, zone majore de vegetaţie, şiruri muntoase şi alte informaţii generale pentru care ar fi trebuit să căutam un atlas geografic.

Nu toate zonele au primit tratamentul nou, însă acolo unde acesta există, diferenţele faţă de versiunea anterioară este vizibilă.

Cuvinte cheie:

internet

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1846
Populația:
1079 locuitori

Tîrgul-Vertiujeni este un sat şi comună din raionul Floreşti. Tîrgul-Vertiujeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Florești și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1079 de oameni. Satul Tîrgul-Vertiujeni a fost menționat documentar în anul 1846.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.