24 august 2012, 12:15 Caleidoscop views 8098
24 august 2012, 12:15 Caleidoscop views 8098

Microsoft îşi schimbă logo-ul

Microsoft a prezentat, joi, primul logo nou după 25 de ani, în condiţiile în care se pregăteşte să introducă noua versiune a sistemului său de operare, Windows 8, care va putea fi instalată pe tableta proprie a companiei, Surface, şi alte dispozitive cu ecrane tactile, transmite Bloomberg.

Nouă logo conţine patru pătrate colorate care "au rolul să exprime portofoliul diversificat de produse ale companiei", potrivit blogului Microsoft.

Cel mai mare producător de software la nivel mondial îşi intensifică asaltul pe piaţa tabletelor, datorită preferinţei tot mai mari a cumpărătorilor pentru aceste produse, care reduce vînzările de laptop-uri şi PC-uri şi veniturile aduse de Windows.

Lansarea Windows 8 este programată pentru luna octombrie, iar tableta Surface va fi disponibilă spre sfîrşitul acestui an.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1897
Populația:
211 locuitori

Teleşeuca Nouă este un sat din cadrul comunei Teleşeuca, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Dondușeni și la 201 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 211 oameni. Satul Teleşeuca Nouă a fost menționat documentar în anul 1897.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.