03 martie 2012, 14:00 Caleidoscop views 2931
03 martie 2012, 14:00 Caleidoscop views 2931

O rețea de socializare ar putea deveni mai tare decît Facebook și Twitter

Ce Facebook sau Twitter? Pinterest este noua rețea de socializare care se bucură de o creștere fantastică a traficului, depășind site-urile deja binecunoscute.

Site-ul Pinterest, înființat în 2010 poate deveni în curînd un „Facebook pentru femei”, ținînd cont creşterea fabuloasă a traficului: 12 milioane de utilizatori numai în SUA, dintre care 58% sîntî femei.

Se bucură de un trafic lunar de zece milioane de utilizatori, dintre care două milioane sîntî numai din Marea Britanie. Asta în condițiile în care site-ul funcțioenază pe bază de invitații. În curînd însă, administratorii au de gînd să creeze o aplicație prin care se poate înscrie oricine, fără invitație.

Pe pagina se pot distribui fotografii, iar cele cu actorii pereferați sîntî în top, şi link-uri legate de hobby-urile utilzatorilor, fiind numit un fel de ”Twitter în imagini”, deoarece cei care au pasiuni comune pot deveni ”followers”, după sistemul rețelei amintite. De altfel, marea majoritate a persoanelor care s-au înscris pe Pinterest sîntî interesați de modă, vacanță, cinematografie...

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1507
Populația:
396 locuitori

Larga Veche este un sat din cadrul comunei Larga Nouă, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cahul și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 396 de oameni. Satul Larga Veche a fost menționat documentar în anul 1507.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.