27 februarie 2012, 14:46 Caleidoscop views 3461
27 februarie 2012, 14:46 Caleidoscop views 3461

Cum va arăta tastatura "reinventată" de Apple

Apple plănuieşte să dezvolte noi modele de tastaturi mai subţiri şi mai uşoare, precum şi sistemul în baza căruia acestea funcţionează, reiese dintr-un nou brevet de invenţie depus de companie. Astfel, Apple descrie metodele prin care ar putea fabrica tastaturi de dimensiuni mai mici decît cele existente în prezent, dar la fel de performante, precum şi un nou sistem de recunoaştere a tastelor apăsate de utilizatori.

În loc de plastic sau cauciuc, tastele Apple ar putea fi confecţionate din materiale mai puţin convenţionale, cum ar fi lemnul, sticla sau chiar meteoritul, informează Business Insider.

Pe lîngă preocuparea pentru un design inovator, inginerii companiei vor să modifice sistemul clasic de butoane care au sub ele o "capsă" cauciucată, folosită pentru a face contactul cu partea electronică a dispozitivului. În locul acestui material, aceştia au propus o gamă variată de materii prime.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
324 locuitori

Secărenii Noi este un sat din cadrul comunei Secăreni, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 324 de oameni. Satul Secărenii Noi a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.