02 martie 2024, 14:30 Caleidoscop views 9481
Testul mărțișorului: Alege unul și vezi ce spune despre tine
02 martie 2024, 14:30 Caleidoscop views 9481

Testul mărțișorului: Alege unul și vezi ce spune despre tine

Mărțișorul este una dintre cele mai iubite sărbători moldovenești (și nu numai). Ce este un mărțisor? Un obiect mic legat cu un șnur împletit alb-roșu pe care îl dăruim cu ocazia primăverii.

Dacă ești curioasă ce spun mărțișoarele care îți plac despre tine, tot ce trebuie să faci este să alegi unul din colajul de mai jos.

Încearcă testul mărțișorului

Ai ales mărțișorul 1. Ești o persoană creativă și încerci să profiți de orice îți dă viața. Fiecare experiență și fiecare moment sînt prețioase pentru tine. Ai imaginație bogată și s-ar putea spune despre tine că ești un artist. Crezul tău este că viața este rezultatul acțiunilor tale.

Deși, ești foarte talentat, nu prea te iei în serios. Ai simțul umorului și asta te ajută să treci peste momentele mai puțin ușoare ale vieții.

Ai ales mărțișorul 2. Ești o persoană sociabilă, prietenoasă și flexibilă. Nu îți este teamă de nimic, ești mereu gata de orice.

Poți deveni oricînd sufletul petrecerii, pentru că îți place să aduni oamenii în jurul tău. Îți place libertatea ta, nu suporți regulile și regulamentele. Te supără oamenii care te sfătuiesc cum să-ți trăiești viața.

Ai ales mărțișorul 3. Ești o persoană sensibilă. Plîngi la fel de ușor cum rîzi. Unii te-ar putea acuza că ai toane, dar chiar nu te poți abține, așa ești tu.

Întotdeauna ai crezut că adevărul îl simți, nu îl calculezi. Crezi în destin și te consideri o persoană spirituală și te întrebi, în secret ce cred ceilalți despre viață, în general.

Ai ales mărțișorul 4. Ești o persoană excentrică. Ai șarm și magnetism. Pur și simplu, luminezi orice încăpere doar cu prezența ta. Ai încredere în tine și îți vei asuma oricînd și oriunde orice fel de risc.

Cîteodată ești foarte entuziast, faci parte din tabăra celor ce văd partea plină a paharului. Îndrăzneț din fire te vei arunca mereu cu capul înainte.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

Martisor , test

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
549 locuitori

Paladea este un sat din cadrul comunei Bîrlădeni, raionul Ocniţa. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 549 de oameni. Satul Paladea este situat la o distanţă de 20 km de oraşul Ocniţa şi la 220 km de Chișinău. Prima menţiune documentară a satului Paladea (cu numele Vertiporoh) din ținutul Hotin datează din anul 1602.  

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.