09 iulie 2016, 13:30 Caleidoscop views 7031
Doina Ciobanu colaborează cu vestitul designer Zuhair Murad
09 iulie 2016, 13:30 Caleidoscop views 7031

Doina Ciobanu colaborează cu vestitul designer Zuhair Murad

Bloggerița din Moldova, Doina Ciobanu, și-a anunțat fanii despre colaborarea pe care a început-o cu faimosul designer Zuhair Murad, scrie ZUGO.

Modelul îi va prezenta creațiile din colecția Toamnă-Iarnă în cadrul Paris Fashion Show. Tînăra a măsurat deja cîteva din ținutele designerului și și-a împărtășit emoțiile pe blogul său.

„Nu știu cum să-mi exprim dragostea mea față de Zuhair Murad și creațiile lui. Am fost fană de ani de zile, urmărind atent rochiile sale pe covor roșu, visam mereu să ajung să fac parte din „gașca" lui. Ei bine, știi, oricît de banal ar suna, visele devin realitate! Sînt extrem de încantată să anunț că lucrez cu Zuhair Murad pentru colecția de toamna-iarna 2016/17 Haute Couture show-ului, preluînd contul Instagram și Snapchat (zuhairmurad), pentru a împărtăși cu voi piesele preferate Zuhair Murad purtate la Paris, precum și exclusivități din spatele scenei", a scris Doina.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

Doina Ciobanu , designer , moda

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1884
Populația:
2011 locuitori

Hîrtop este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Hîrtop, Prisaca și Ialpug. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Cimislia și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2011 locuitori. Satul Hîrtop a fost menționat documentar în anul 1884.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.