15 iunie 2016, 09:00 Caleidoscop views 2743
Horoscopul pentru 15 iunie 2016
15 iunie 2016, 09:00 Caleidoscop views 2743

Horoscopul pentru 15 iunie 2016

BERBEC

Nu poti sa nu arunci o privire in stanga si-n dreapta si sa observi aspectul fizic al celor din jur, si, prin comparatie cu ei, iti dai seama ca ai unele mici lipsuri. Daca vezi in jur corpuri masculine sculptate sau corpuri feminine superbe, de ce nu le-ai urma exemplul sa faci si tu ceva in directia aceasta? O cura de slabire, daca e nevoie, un program serios de sport de remodelare corporala ar merge de minune pentru ca macar un vis din acest vis sa se implineasca, dar pentru asta trebuie sa iti iei inima in dinti si sa faci primul pas. Cel mai greu e sa te decizi, restul vine de la sine!

TAUR

Nu cu nervi si nici cu ambitie vei depasi situatia in care te afli acum, ci cu enorma toleranta. Cheama-i pe cei dragi alaturi, pentru ca prezenta lor va avea efecte relaxante asupra ta. Ori de cate ori vei ridica tonul, partenerul de viata te va trage de maneca. Daca vii nervos acasa, copiii te vor inconjura cu iubire si distractie si vei uita motivele de suparare de peste zi. Cel mai bun medicament impotriva tuturor motivelor de stres de pe parcursul zilei se va dovedi a fi familia, ca atare lasa toate grijile la usa atunci cand te intorci acasa si primeste leacul lor miraculos!

GEMENI

Nu poti multumi pe toata lumea pentru ca asa e viata: cand unul castiga altul pierde. Azi e momentul tau de glorie si ar trebui sa te gandesti numai la persoana ta. Nu te lasa impresionat de lacrimile celor din jur, nici de nemultumirile invidioase pe care le emit cei care se simt defavorizati de reusita ta. Si tu ai fost in locul lor altadata, dar iata ca roata s-a invartit si acum tu esti cel care se bucura de victorie. Nu te lasa influentat de zvonurile negative, de barfele ironice, de mutrele bosumflate ale celor care nu pot suporta succesul altora, ci aseaza-te doar pe tine in prim plan. Meriti acest succes!

RAC

Daca vrei sa ai o zi productiva, fa echipa cu o persoana de sex opus dintr-o zodie activa, care sa-ti dea si tie mai mult chef de munca. Tu poate esti strategul, cel care ofera solutii practice sau care contribuie perfect cu mana de lucru, dar totusi ai nevoie de cineva alaturi care sa-ti insufle energia si motivatia care, momentan, sunt cam scazute, daca gasesti partenerul potrivit care sa compenseze ceea ce-ti lipseste tie, va fi o zi excelenta, in care veti ajunge, impreuna, la rezultate care sa va multumeasca pe deplin si pe unul si pe altul.

LEU

Lasa-ti mintea sa zboare incotro vrea, pentru ca din aceasta totala libertate se nasc idei stralucite. Pe de alta parte, trebuie sa deschizi un pic fereastra gandurilor tale si sa lasi sa intre putin aer curat, pentru ca e posibil sa fi acumulat in ultima vreme resentimente, regrete, ganduri negative care acum te fac mai confuz si mai ostil. Lasa lucrurile care nu-ti plac sau nu-ti mai trebuie sa iasa din mintea ta, detaseaza-te de ceea ce nu-ti face bine. Ai mare nevoie de aceasta purificare, aerisire, detoxifiere, spune-i cum vrei, ca sa lasi mintea limpede si libera pentru ganduri mai luminoase.

FECIOARĂ

Ai impresia ca s-a aliat un intreg grup de persoane impotriva ta, care vor neaparat sa te dea la o parte, numai ca ei nu-si dau seama ca nu le merge atat de usor conspiratia. Esti, cel putin acum, mai puternic decat ei, mai sigur pe tine, cu o mai mare incredere in fortele proprii, ceea ce de obicei nu se intampla, dar probabil ai un as in maneca de care vei profita la momentul oportun pentru a-ti inlatura rivalii. Degeaba fac ei pact de coalizare impotriva ta si zambesc rautacios ca te vor invinge, pentru ca esti, de departe, mai sigur pe pozitie, gata sa lupti pentru drepturile tale.

BALANȚĂ

Ceea ce construiesti acum necesita atentie clipa de clipa, nu poti lua pauza deocamdata, ca atare continua sa ridici ce ai inceput sub o concentrare maxima, vei vedea ca toata aceasta focalizare spre detaliu are un rost, pentru ca, la final, privind inapoi, vei fi si tu uimit cat de minutios ai realizat totul. Nu te lasa distras de la planul tau de alte lucruri, ci mergi pe calea ta, catre roadele unui proiect de care vei fi foarte mandru. E inca mult de asteptat pana la atingerea apogeului visat, dar esti pe drumul cel bun, fiecare succes de pe parcurs te indeamna si te motiveaza sa mergi si mai departe. Tu esti ca un zidar care ridica o casa trainica punand caramida peste caramida, deci rabdare!

SCORPION

Nu pune la suflet nici criticile care vin de la ceilalti, nici ironiile desantate cu care te trateaza unii azi, pentru ca nu au intentii negative. Asa sunt unii, mai nervosi si isi elibereaza nervii pe oricine, dar noroc ca nu se resimte totusi energie negativa in replicile lor. Clar ca sunt glume neadecvate pentru starea in care te afli acum, dar ce-ar fi sa le raspunzi cu aceeasi moneda? Daca intorci armele catre ei si ii ataci cu aceleasi ironii, ii vei dezarma mult mai repede decat daca te-ai infuria si ai face-o pe jignitul. Si tu te poti folosi de umor cu aceleasi efecte!

SĂGETĂTOR

Te simti ciudat in prezenta unei persoane mature, care impune respect prin simpla sa prezenta. Modestia e modul tau de a-i recunoaste valoarea sau superioritatea, de parca nu ai avea curajul nici sa vorbesti in fata sa. Poate ai ceva de invatat de la el, care devine astfel mentor sau profesor pentru tine intr-un domeniu pe care tu abia acum il descoperi, in timp ce el poate fi deja o somitate in materie. Timiditatea te copleseste in cazul in care ai de a face cu cineva care iti este cu ceva mai presus: ca rang, ca functie, ca varsta, ca experienta.

CAPRICORN

Inima ta bate mai tare inaintea unui eveniment care deschide o perspectiva complet noua in fata ochilor. Ai si emotii, dar si o dorinta fantastica de a porni la drum, convins ca, la final, te asteapta satisfactii dintre cele mai mari. Daca mai esti si stimulat de cei dragi, sustinut de pe margine, incurajat sa continui cu incredere si cu pasiune, succesul este din ce in ce mai aproape. Nici tie nu-ti vine a crede ce bine evolueaza lucrurile, dar la originea acestei reusite sunt placerea de a munci, bucuria de a face ceva nou, dar si un dram de inconstienta tinereasca.

VĂRSĂTOR

Esti persoana care se remarca cel mai usor azi prin calitatile sale. E sansa ta in joc, foloseste-te imediat de ea, pentru ca nu te asteapta. Cu cat stai sa te gandesti mai mult daca merita sa profiti de ocazie, cu atat mai mult creste riscul de o rata. Chiar daca spui ca mai poate astepta, totusi e o chestiune care ti se ofera acum, pe loc, deci trebuie sa fii si tu mai spontan in reactii. Ai nevoie de timp ca sa pui in practica ceea ce gandesti, dar decizia trebuie s-o iei cat se poate de iute, deoarece detii toate resursele sa faci o alegere inteleapta.

PEȘTI

Nu esti singur in lupta ta cu problemele, chiar daca ti se pare ca s-au adunat o gramada de belele in calea ta. Poti atrage alaturi e tine pe cineva cu probleme similare si, pentru ca stii ca si el trece prin aceeasi situatie, formati o echipa mai puternica in doi. Nu trebuie sa va molipsiti unul pe altul de pesimism sau depresie, ci dimpotriva, sa va stimulati reciproc sa depasiti impasul. Sigur ca ti se pare ca rivalii sunt mai multi decat prietenii care sa simta prin ce treci, dar bucura-te macar ca ai pe cineva pe aceeasi lungime de unda cu tine.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1722
Populația:
1342 locuitori

Butuceni este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Butuceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Rîbnița și la 85 km de Chișinău. Populaţia satului Butuceni alcătuia 1342 de oameni în anul 2001. Satul Butuceni a fost menționat documentar în anul 1722.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.