15 mai 2016, 10:30 Caleidoscop views 7623
Cîștigătoarea Eurovision 2016 a devenit reprezentanta Ucrainei
15 mai 2016, 10:30 Caleidoscop views 7623

Cîștigătoarea Eurovision 2016 a devenit reprezentanta Ucrainei

Pe 14 mai curent, Jamala a devenit câștigătoarea acestei ediții a faimosului concurs Eurovision Song Contest desfășurat la Stockholm, Suedia, informează ZUGO.

Cu puncte, interpreta a devenit noua deținătoare a trofeului, devenind, astfel, succesoarea lui Måns Zelmerlöw. Locul II i-a revenit reprezentantei Australiei, Dami In , iar cel de-al III-lea loc - lui Serghey Lazarev, reprezantantul Rusiei.

Menționăm că reprezentanta Republicii Moldova, Lidia Isac, nu a reușit să se califice în marea finală. De altfel, performanța nu-i reușește țării noastre deja de trei ani, ultima care a reușit să ducă Moldova în finala ESC a fost Aliona Moon în 2013.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

Eurovision , Ucraina , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
sec. XVII
Populația:
15281 locuitori

Hînceşti este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Hînceşti. Amplasat în sud-vestul republicii, în lunca rîului Cogîlnic, este situat la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15281 de locuitori. Primele menţiuni documentare a localităţii datează din secolul XVII, denumirea venind de la vechiul neam de razeşi din Lăpuşna, Hînceştii.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.