01 ianuarie 2012, 16:48 Caleidoscop views 8163
01 ianuarie 2012, 16:48 Caleidoscop views 8163

Ce ne aduce anul Dragonului

Anul 2012 va trece sub semnul Dragonului și va fi un an cu multe evenimente. În decembrie 2012 va avea loc un fenomen uncial, se așteaptă parada planetelor, cînd 8 corpuri cerești și Soarele se vor alinia într-o linie. Acest fenomen se produce odată la 25 000 de ani. Mulți văd în aceasta prevestirea unor mari catastrofe, cataclisme, sfîrșitul lumii sau înnoirea universului.

Dar după părerea astrologilor anul dragonului nu va marca sfărșitul lumii. Acest an va fi unul greu pentru politicieni. Toți cei care nu au condus corect societatea, au făcut greșeli vor fi pedepsiți de planeta Saturn, sub auspiciile căreia va trece anul.  Greutățile temporare vor afecta sfera financiară, dar treptat criza se va retrage . Acest an cere activitate, multă comunicare, să fii direct, să nu te temi de greutăți, căci Dragonul îi iubește pe luptători.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
981 locuitori

Popovca este un sat din cadrul comunei Natalievca, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Fălești și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 981 de oameni. Satul Popovca a fost menționat documentar în anul 1886.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.