11 ianuarie 2016, 09:00 Caleidoscop views 3013
Horoscopul pentru 11 ianuarie 2016
11 ianuarie 2016, 09:00 Caleidoscop views 3013

Horoscopul pentru 11 ianuarie 2016

BERBEC

Exista o vorba care spune ca ceea ce semeni, asta culegi. Daca vrei sa primesti de la viata ceva, mai intai trebuie sa oferi tu acelasi lucru. Vrei respect, dar cum ai vrea sa te respecte lumea daca nici tu insuti nu ai despre tine o parere prea buna? Iubeste-te mai mult, meriti mai multa grija, pe care singur sa ti-o oferi, deci nu te mai privi in oglinda cu ochi critic. Apreciaza ceea ce ai, ceea ce stii, ceea ce esti, si arata lumii o imagine mai increzatoare. Daca tu emani incredere in propria persoana, vei vedea ca si oamenii din jur iti acorda credibilitate. Respectul de sine naste respectul lumii, si daca tu te vezi cu ochi buni, si ceilalti vor indulci tonul.

TAUR

Petrece ziua aceasta in sanul familiei, pentru ca acolo se naste o atmosfera vesela, destinsa, ce va alunga orice problema. Coboara-te cumva la nivelul celor mici care te vor coplesi cu bucuria lor. Glume, jocuri, feste, toate fac parte din meniu astfel incat sa va oferiti unii altora, cu mult entuziasm, o zi de milioane. Nimic nu mai conteaza daca si tu iti aduci aminte sa mai fii copil, deci lasa haina celui matur si plin de responsabilitati deoparte si fii gata de joaca! Umorul e la el acasa in familia ta, se rade in hohote, zambesti cu gura pana la urechi, deci totul suna a distractie continua!

GEMENI

Copilul din tine cere sa fie lasat sa se joace, deci ce-ar fi sa uiti varsta din buletin si sa te comporti ca si cum n-ai fi trecut de primii 10 ani de viata? Sigur, e o figura de stil, dar ai si tu dreptul sa te distrezi, sa zburzi, sa-ti cumperi jucarii, deci lasa deoparte grijile specifice varstei si alatura-te celor mult mai tineri. Ca ai sau nu proprii tai copii, e ideal sa-i ai alaturi si sa-i tratezi ca si cum n-ai fi departe de varsta lor. E modul tau de a te elibera de toarte si vei vedea ca a privi viata dintr-o perspectiva inocenta, pura, ca si cum toate ar fi frumoase, e benefica oricui. Merita sa vezi totul in roz!

RAC

Esti la inceputul unei noi etape din viata ta si calci destul de nesigur, precum un elev intrat prima oara la scoala. E normal sa ai emotii, e firesc sa nu stii incotro mergi, dar esti dornic sa vezi ce urmeaza. Privesti ceea ce va veni cu inocenta si curiozitate, privind totul intr-o nota optimista si frumoasa, convins ca nu poate fi decat ceva foarte bun. Esti in fata unui nou inceput si abia astepti sa vezi spre ce te indrepti, pentru ca deocamdata nu stii clar decat un singur lucru: ca incepe! Cum continua si cum se termina, habar n-ai, dar nici nu-ti bati capul cu asta: ce-o fi o fi, deci la drum!

LEU

Ai mai multe optiuni in fata ta, dar nu toate suna optimist. Sunt si unele care contin refuzuri, abandonuri, finaluri triste, dar si mai multe care duc intr-o directie optimista si buna. Acelea sunt calea potrivita, deci fa alegerea corecta dintr-o perspectiva clar pozitiva. Renunta la negatii, incepe orice decizie sau alegere de-a ta cu o afirmatie, cu termeni puternic pozitivi, si ai sa vezi ca si efectele deciziei tale de acum vor duce in cea mai promitatoare directie. Spune da provocarii si apoi alege, din gama larga de variante pe care o ai la dispozitie, pe cea care incepe cu da! Da, pot, stiu, fac, reusesc!

FECIOARĂ

Daca tot stai si analizezi problema care te framanta pe toate partile, nu faci decat sa te afunzi mai tare in ea. Nu aceasta e solutia, ci ai nevoie sa te detasezi de miezul evenimentelor pentru o vreme. Ia-ti o pauza de o zi, doua, ca apoi sa te intorci cu alt tonus asupra acestei chestiuni. Dupa un mic ragaz, vei privi lucrurile cu totul diferit, pentru ca acum esti mult prea atasat de aceasta situatie, prea impovarat de cele intamplate. Nu te mai gandi la asta o vreme, trateaza totul ca si cum n-ar fi nimic urgent sau important, si bucura-te de o zi cu adevarat libera. Rupe-te de gravitatea acestei situatii, nu merita sa-i acorzi atata atentie. Peste cateva zile vei vedea ca e mai simplu decat pare acum!

BALANȚĂ

Iubirea e tot ce ai mai scump in acest moment si i te dedici trup si suflet. Iubesti cu toata fiinta ta, indiferent ce sau cine ar fi obiectul afectiunii tale maxime. Ca e o persoana pe care o iubesti cu pasiune, ca e o activitate care face bine inimii tale, ca e o floare sau un animal care cere ingrijirea ta, e o placere pentru tine sa fii alaturi de destinatia iubirii tale si sa i-o oferi in cantitati uriase. Nici macar nu conteaza ce primesti si tu inapoi, pentru tine acum conteaza doar sa daruiesti, pentru ca ai mari resurse pentru a face pe altcineva fericit. Si tu esti fericit pentru zambetul pe care il nasti pe chipul celuilalt, pentru rezultatele devotamentului tau, pentru bucuria pe care o vezi la cel care-ti primeste darul.

SCORPION

Te-ai gandit vreodata cu ce misiune ai venit tu pe lume? Cu siguranta, da, dar azi parca deja intrezaresti inca un raspuns la aceasta intrebare. Rolul tau pe pamant e sa raspandesti si sa primesti iubire. Nu e vorba de latura fizica a iubirii, nici de iubiri patimase si aprinse, ci poti iubi in diferite feluri! Poti iubi munca pe care o faci zi de zi. Poti iubi culoarea cerului sau o melodie… Poti iubi un animalut care te insoteste fidel. Poti juca rol de Cupidon pentru un prieten mai putin norocos in iubire. Poti juca rol de arbitru intre doi prieteni certati. Sau ai putea descoperi si alta destinatie a iubirii tale, altceva sau altcineva, la care nu te-ai gandit inainte, merita iubirea ta si i-o oferi cu bucurie. Cat timp sufletul tau zambeste multumit pentru ce ai facut, inseamna ca ti-ai indeplinit misiunea!

SĂGETATOR

Esti preocupat de partenerul tau de viata, pentru ca are nevoie, acum mai mult ca oricand, de afectiunea ta, de grija ta, de protectia ta. Trece prin momente mai sensibile cand simte nevoia sa fie ocrotit si rasfatat, cineva sa-i poarte de grija, si ii stai alaturi trup si suflet. Imagineaza-ti ca esti un fel de medic sau psiholog ce se apleaca asupra problemelor altuia si faci tot ce-ti sta in putere sa-i ridici moralul, sa-i alungi temerile sau durerile. Efectele rugaciunilor tale pentru el si ale ingrijirii pe care i-o acorzi vor fi binefacatoare, deci continua sa i te dedici cu devotament si iubire. E unul din acele momente cand se vede cat de uniti sunteti la bine, dar mai ales la greu.

CAPRICORN

Esti tentat sa spui ca nu se intampla nimic conform planurilor tale, ca tot astepti un miracol si nu mai vine, dar uiti un element cheie in aceasta ecuatie: timpul potrivit. Chiar daca tu cunosti foarte bine valoarea timpului, de data aceasta te cam grabesti si astepti rezultate inainte de momentul cel mai potrivit. Ai incredere ca toate sunt atat de bine calculate undeva acolo sus incat ceea ce visezi va veni in calea ta atunci cand e benefic pentru tine. Dumnezeu raspunde rugaciunilor tale in doua feluri: se aproba sau… se aproba, dar nu acum! Ca atare asteapta cu incredere deplina ca succesul va veni exact cand trebuie, nu cand vrei tu.

VĂRSĂTOR

Nu esti singur in lupta cu problemele de zi cu zi, fii convins de asta, ci esti ascultat si ajutat, chiar daca ajutorul nu vine in cel mai concret mod. Vei trece cu bine de acest moment pentru ca vei primi, pe cai subtile, indrumarile cele mai potrivite, resursele adecvate, auspiciile optime ca totul sa se rezolve cu bine. Desi esti tentat sa numesti situatia in care te afli acum ca fiind un ghinion sau o mare incercare, dupa ce va trece, privind inapoi, iti vei da seama ca nu era deloc asa de grav pe cat ti se parea, ca in spatele aparentelor negre se afla si ceva bun, ce nu vedeai daca totul mergea bine. Nu-i chiar asa rau cum crezi!

PEȘTI

Ai curaj sa spui sincer ceea ce vrea inima ta! Incepe sa scrii chiar si o banala scrisoare in care sa-ti asterni singur dorintele, visele, asteptarile, dar scrie-le cu ton optimist, ca si cum ele ar fi deja indeplinite. Ai sa vezi ce efecte miraculoase are acest dialog cu sufletul tau, pentru ca asa vei descoperi doua lucruri. Unu: ca ai putea avea talent la scris si ar merita valorificat mai departe si doi: ca visele tale au pornit deja pe calea lor spre materializare. Nu aveai curaj sa le exprimi iar gestul de a le scrie traseaza deja schita viitorului edificiul in care vei aseza, rand pe rand, toate dorintele implinite. Deci hai, ia o foaie de hartie si scrie! Cui? Tie!

 

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1716
Populația:
641 locuitori

Lipceni este un sat şi comună din raionul Rezina. Lipceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, amplasat în valea rîului Ciorna, la o distanță de 18 km de orașul Rezina și la 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 641 oameni. Pentru prima dată satul Lipceni este menționat într-un document din anul 1716.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.