04 februarie 2015, 12:20 Caleidoscop views 8356
Vladimir Putin,
Foto: antena3.ro
04 februarie 2015, 12:20 Caleidoscop views 8356

Vladimir Putin, "extrem de îngrijorat" de situaţia din Ucraina, cere încetarea luptelor

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, este "extrem de îngrijorat" de intensificarea crizei din Ucraina, cerând ambelor părţi să înceteze confruntările, afirmă purtătorul său de cuvânt, Dmitri Peskov, citat de MEDIAFAX.

"Preşedintele Vladimir Putin este extrem de îngrijorat de situaţia din estul Ucrainei şi cere ambelor părţi să înceteze luptele", a declarat Dmitri Peskov.

Zeci de persoane au fost ucise în ultimele zile în confruntările din estul Ucrainei, iar bilanţul total al conflictului separatist izbucnit în martie 2014 este de aproximativ 5.000 de morţi.

Pe fondul intensificării confruntărilor, Aleksandr Zaharcenko, liderul autoproclamatei "Republici populare Doneţk", a anunţat luni că va iniţia acţiuni pentru recrutarea a 100.000 de combatanţi separatişti.

Sursa: www.antena3.ro

Cuvinte cheie:

Vladimir Putin , Ucraina , conflict

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
2917 locuitori

Manta este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Manta și Paşcani. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cahul și la 77 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2917 oameni. Satul Manta a fost menționat documentar în anul 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.