Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Muzica

eye 1182 Vizualizări

„E vremea de iubit”: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au prezentat un videoclip


Artista Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, își bucură fanii cu o nouă piesă - „Vremea de iubit”. Într-o singură oră de la prezentare, cîntecul, însoțit de videoclip, a adunat peste 3.000 de vizualizări.

„E vremea de iubit/ Cînd mă ai pe pielea ta/ Tu nu mai vrei nimic/ Cînd îți dau la maxim dragostea/ E vremea de iubit/ Noi în nopțile nebune/ Pîn’ la răsărit/ Ne învelim cu pasiune”, este refrenul melodiei, transmite tv8.md.

Cu o urare a venit tatăl interpretei, Pavel Stratan: „Felicitări, dragii mei copilași! Cît mai multe astfel de piese frumoase de dragoste! Vă iubește tati”.

Cuvinte cheie:

Cleopatra Stratan , muzica

Localităţile Moldovei şi diasporei

Constantinovca

Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XIX
Populația:
594 locuitori

Constantinovca este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Constantinovca şi Iachimeni. Satul Constantinovca este amplasat în regiunea de şes şi mici coline, pe rîul Draghiştea, situat la 27 km de oraşul Edineţ, la 35 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 229 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 594 de oameni. Satul Constantinovca a fost înființat la mijlocul secolului al XIX-lea.

Citeşte mai departe