Mergi spre compartimentul: Muzica
13 decembrie 2012, 16:10 Muzica views 7373
13 decembrie 2012, 16:10 Muzica views 7373

Dara a lansat o nouă piesă – “Sunt acasă”

Frumoasa Dara a intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă şi a pregătit un cîntec de Crăciun absolut special. Piesa se numeşte “Sunt acasă” şi este scrisă de textiera Ala Donţu. Artista a menţionat pe pagina sa de Facebook, că noua melodie se adresează tuturor acelora, care nu au uitat de spiritul celor mai importante sărbători din an. "Perioada Crăciunului e cea mai frumoasă din an. Am vrut să fac o piesă, care să ajungă la sufletul omului şi să transmit că această sărbătoare semnifică ceva foarte important", a scris artista.

Recent Dara & Carla’s Dreams au lansat single-ul „Alegem să trăim” ("Жить выбираем"), în susţinerea campaniei mondiale împotriva SIDA.

Dara a menţionat în cadrul unui interviu televizat că va participa în acest an la preselecţia naţională pentru concursul Eurovision 2013.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
1945 locuitori

Căzăneşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Căzăneşti, Vadul-Leca și Vadul-Leca Nou. Localitatea este situată la distanța de 40 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1945 de oameni. Satul Căzănești a fost menționat documentar în anul 1617.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.