Mergi spre compartimentul: Muzica
22 august 2012, 13:11 Muzica views 13425
22 august 2012, 13:11 Muzica views 13425

Au fost scrise versuri la melodia "Dulcea şi tandra mea fiară" de Eugen Doga

Renumita melodie "Dulcea şi tandra mea fiară", scrisă de Eugen Doga, are acum şi text însoţitor. Noua compoziţie intitulată "Vals" este interpretată de cîntăreaţa din Moldova, Cătălina Cărăuş. Interpreta a declarat pentru perfecte.md că ideea de a realiza această colaborare a fost a mamei sale, care era îndrăgostită demult de melodie.

Cîntăreaţa a menţionat că asupra piesei s-a lucrat încă de anul trecut, aranjamentul fiind executat de Sandu Gorgos, iar cuvintele scrise de Viorica Demici.

Anunţul privind apariţia piesei "Vals" a fost postat pe YouTube. În doar cîteva zile, cîntecul a primit o mulţime de aprecieri pozitive. Prezentarea versiunii complete va avea loc în viitorul cel mai apropiat. Potrivit Cătălinei, dacă se vor găsi sponsori, va fi filmat şi un videoclip la această piesă.

Anterior au mai fost făcute tentative de a compune versuri pentru compoziția semnată de Eugen Doga. Drept exemplu poate servi piesa interpretată de cîntăreața Zara  din Rusia.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
1671 locuitori

Cajba este un sat şi comună din raionul Glodeni. Cajba este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Glodeni și la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1671 de oameni. Satul Cajba a fost menționat documentar în anul 1609.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.