Mergi spre compartimentul: Muzica
19 iulie 2012, 16:51 Muzica views 7937
19 iulie 2012, 16:51 Muzica views 7937

Noul videoclip a lui Sasha Lopez feat Ale Blake & Broono, cu circa 1000 000 de vizualizări într-o săptămînă

Cel mai recent videoclip lansat de Sasha Lopez feat Ale Blake & Broono, „Everybody Feels Alright”, a fost vizualizat de circa 1 milion de ori pe platforma YouTube în prima săptămînă de la lansare. Imediat după postarea pe conturile oficiale de Facebook ale artiştilor, noul videoclip a împînzit mediul online încă de la primele ore, bucurîndu-se de aprecieri pozitive din partea publicului. În doar 48 de ore, acesta a acumulat aproape 400.000 de mii de vizualizări.”Mă bucur mult că piesa a ajuns la public. “Everybody Feels alright”, în doar cîteva zile face un nou record”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Artistul este sigur că această piesă va avea la fel de mult succes precum piesele „All My People” sau „Weekend”. “Săptămîna viitoare vom lansa o serie de release-uri ale remix-urilor semnate de cei mai în vogă DJ şi producători din Spania, Italia şi Germania, remix-uri care cu siguranţă vor cuceri topurile internaţionale şi cluburile de specialitate”, a mai spus artistul.

Potrivit lui Sasha, procesul de filmare a fost unul foarte intens, iar desfăşurarea de forţe a fost cea mai mare pe care el a avut-o pînă acum la un videoclip. Piesa a fost filmată de Alex Ceauşu în studiourile din Buftea, România, unde au participat peste 100 de oameni.


Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
805 locuitori

Hîrtop este un sat din cadrul comunei Ghindeşti, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Florești și la 117 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 805 locuitori. Satul Hîrtop a fost menționat documentar în anul 1588.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.