Mergi spre compartimentul: Muzica
17 iulie 2012, 10:50 Muzica views 8991
17 iulie 2012, 10:50 Muzica views 8991

SunStroke Project şi Boris Covali, decoraţi cu medalii de aur la concursul „World Star” din Hollywood

SunStroke Project şi Boris Covali au reuşit să cucerească Hollywoodul cu talentul lor vocal şi cel instrumental la concursul internaţional ”World Star”, care s-a desfăşurat în perioada 6-15 iulie la Los Angeles. Interpreţii moldoveni au impresionat atît publicul, cît şi juriul concursului, fiind decoraţi cu medalii de aur.

Artiştii au participat în două categorii, Boris Covali în categoria solo, pentru care a cîntat două cover-uri ale lui Freddie Mercury: "The Great Pretender" şi "Don't Stop Me Now", iar SunStroke Project au cîntat la categoria vocal+instrumental cinci piese, patru fiind din repertoriul trupei, iar a cincea – "Ioane, Ioane".

În afară de aceasta, toată delegaţia moldovenească a fost decorată cu medalii speciale oferite de VIP-juriu, format din producători ai celor mai vestite case de discuri din Los Angeles.

World Championships of Performing Arts (World Star), este o competiţie de mare rang în America. Britney Spears, Beyonce şi Justin Timberlake sînt doar cîţiva artişti cunoscuţi care au participat la manifestare de-a lungul anilor.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
2476 locuitori

Hiliuţi este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Hiliuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 15 km de orașul Rîșcani și la 194 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2476 de oameni. Satul Hiliuți a fost menționat documentar în anul 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.