Mergi spre compartimentul: Muzica
09 august 2017, 15:25 Muzica views 49593
Tînără interpretă din Moldova – laureată a concursului internațional
09 august 2017, 15:25 Muzica views 49593

Tînără interpretă din Moldova – laureată a concursului internațional

Talentul uimitor al cîntăreței, în vîrstă de 12 ani, din Moldova, a impresionat juriul Festivalului Internațional MusisForKids-2017.

Pentru tînăra Maria Palii este primul premiu din cadrul unui concurs de cîntece. Este cunoscut faptul că fetița este pasionată de muzică de la vîrsta de 4 ani, pasiune pe care o împărtășește și mama ei, profesoară de pian, altoindu-i-o de mică.

„O mulțime de emoții. Aș dori să mulțumesc juriului de adulți și de copii, precum și publicului, care i-au întîlnit cu foarte multă căldură pe concurenți, susținînd toți interpreții. Emoții au întotdeauna toți, dar cînd ieși în scenă, uiți de emoții, dedicîndu-te completamente muzicii și spectatorului", și-a împărtășit impresiile de la concurs Maria, relatează point.md.

In plus, fata a menționat că cea mai mare realizare în cariera ei, pînă ce nu prea vastă, a fost participarea la Festivalul de anul trecut „Slaveanskii Bazar" din or. Vitebsk.

Sursa: actualitati.md

Cuvinte cheie:

concurs , interpret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
756 locuitori

Şipca este un sat şi comună din raionul Soldăneşti. Şipca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 3 km de orașul Șoldănești și 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 756 de oameni. Prima mențiune documentară certă a localității datează din anul 1610.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.