Mergi spre compartimentul: Muzica
31 ianuarie 2017, 16:32 Muzica views 5924
Cînd va evolua Moldova la Eurovision-2017
31 ianuarie 2017, 16:32 Muzica views 5924

Cînd va evolua Moldova la Eurovision-2017

Republica Moldova va concura la ediţia de anul acesta a concursului Eurovision în prima semifinală, care va avea loc pe 9 mai, finala competiţiei urmînd să se desfăşoare pe 13 mai, la Kiev.

Astfel, în urma tragerii la sorți, reprezentantul țării noastre va evolua în partea a doua a primei semifinale.

Ordinea exactă de intrare în concurs, în cele două semnifinale, va fi stabilită în curînd de către organizatorii evenimentului.

Din anul 2013 încoace, producătorii concursului sînt cei care stabilesc ordinea de intrare în semifinale pentru a asigura fiecărei piese şansa de a fi evidenţiată cît mai bine în cadrul show-ului. În acest fel e redusă posibilitatea ca mai multe piese similare să urmeze una după cealaltă, aşa cum se întîmpla adesea în anii în care ordinea de intrare se stabilea prin tragere la sorţi.

În finala concursului din 13 mai sînt automat calificate 5 țări, care se numără Germania, Franța, Spania, Italia, Marea Britanie și Ucraina.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Eurovision , semifinala , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1619
Populația:
2517 locuitori

Bălăureşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Bălăureşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Nisporeni și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2517 oameni. Satul Bălăureşti a fost menționat documentar în anul 1619.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.