Mergi spre compartimentul: Muzica
02 decembrie 2016, 11:45 Muzica views 5414
Cînd va avea loc finala Eurovision 2017
02 decembrie 2016, 11:45 Muzica views 5414

Cînd va avea loc finala Eurovision 2017

Semifinalele concursului muzical „Eurovision 2017" de la Kiev vor avea loc pe 9 și 11 mai, iar finala - pe 13 mai.

Anunțul a fost făcut de serviciul de presă al unui dintre organizatorii concursului, televiziunea publică ucraineană „Перший".

Mulți spectatori ruși s-au arătat nemulțumiți de datele alese pentru desfășurarea concursului, în special data primei semifinale care va avea loc pe 9 mai, ziua când în Federația Rusă se sărbătorește Ziua Victoriei, scrie presa.

Cu toate acestea, decizia cu privire la datele desfășurării concursului a fost deja luată. De asemenea, au fost făcute publice numele producătorilor executivi ai evenimentului. Este vorba de conducătorii Companiei Naționale de Televiziune din Ucraina: Alexandr Harebin și Victoria Romanova.

Reamintim că unul dintre organizatorii concursului muzical „Eurovision", compania naţională de televiziune din Ucraina „Перший", s-a plâns în repetate rânduri pe problemele financiare care împiedică buna organizarea ediției din 2017. Din acest motiv acum o lună a demisionat directorul general al companiei, Zurab Alasania.

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

Eurovision , muzica , Finala , 2017

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
114 locuitori

Lazo este un sat din cadrul comunei Alava, raionul Ştefan Vodă. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ștefan Vodă și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 114 oameni. Satul Lazo a fost atestat în 1830 cu denumirea Iacobstal.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.