Mergi spre compartimentul: Muzica
31 octombrie 2016, 15:36 Muzica views 6057
Preselecțiile naționale Eurovision ar putea să nu aibă loc
31 octombrie 2016, 15:36 Muzica views 6057

Preselecțiile naționale Eurovision ar putea să nu aibă loc

Moldova și-a anunțat participarea la Concursul Muzical Internațional „Eurovision" 2017.
Cu toate acestea, etapa națională de preselecții ar putea să nu aibă loc, Motivul invocat este lipsa banilor pentru organizare.

Potrivit producătorului general al postului Moldova 1, care este și unul dintre organizatorii Eurovision Moldova, Leonid Melnic, din cauza crizei în care se află postul național de televiziune, preselecțiile ar putea fi amînate.

„TeleRadio Moldova» este într-o criză profundă, așa că s-ar putea să nu organizăm preselecția națională. Nu am luat încă o decizie, nu știm cum va fi ales reprezentantul, deocamdată sînt doar presupuneri. Imediat după alegerile prezidențiale, ne vom ocupa și de Eurovision", a specificat Melnic pentru kankan.md.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Eurovision , concurs , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
6 locuitori

Vanțina Mică este un sat din cadrul comunei Pîrlița, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Soroca și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 6 oameni. Satul Vanțina Mică a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.