Mergi spre compartimentul: Muzica
30 aprilie 2016, 13:28 Muzica views 6909
Lidia Isac a lansat videoclipul piesei cu care va reprezenta Moldova (VIDEO)
30 aprilie 2016, 13:28 Muzica views 6909

Lidia Isac a lansat videoclipul piesei cu care va reprezenta Moldova (VIDEO)

Cu două zile înainte de plecarea sa la Stockholm, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2016, Lidia Isac, a lansat videoclipul piesei „Falling Stars".

În imagini, Lidia apare într-o rochie mov, alături de un bărbat costumat într-un scafandru astronautic, ambii contribuind perfect la definirea mesajului melodiei-cosmosul.

Aşa cum tematica videoclipului este cosmosul, videoclipul a fost filmat în mai multe locaţii din Chişinău care au legătură cu universul. Este vorba despre strada Cosmonauților, redenumită acum în Strada Constantin Tănase, unele cadre au fost filmate pe un teren agricol, iar scena finală a fost surprinsă pe hotelul Cosmos. Interpreta spune că deşi era răcită în timpul filmărilor, totul a decurs foarte bine.

"Nu a fost atât de complicat, noroc că am avut un regizor, un generator mare de idei. Aveam febră şi era şi un vânt enorm pe acel câmp şi la acel carusel", a spus interpreta.

Atât ținuta interpretei, cât și cea a partenerului ei de scenă, au fost create de designerul autohton Evgheni Hudorojcov. Regizorul și scenaristul clipului este Corina Caireac. Un alt regizor alături de care a lucrat Lidia este Igor Levinschi. Pentru filmarea videoclipului s-au cheltuit câteva mii de euro.

"Eu cred că acest videoclip arată mai bogat decât s-a cheltuit. Cea mai mare problemă era de făcut această cască pe care nu avema unde să o găsim în Moldova", susține regizorul Corina Caireac.

În cadrul conferinţei, echipa a spun că bătălia de la Eurovision va fi una mare, mai ales că vecinii noştri din România nu participă în acest an şi nu pot să ne suţină.

Cu toate acestea interpreta este pozitivă şi spune că abia aşteaptă să cânte pe scena de la Eurovision.

"Am emoţii doar pozitive şi aştept cu nerăbdare să cânt pe scena de la Stockholm în faţa la milioane de oameni. Este un moment unic pe care vreau să-l trăiesc la maxim. Nu mă gândesc la loc, nici nu vreau.

Vreau să savurez din plin momentul", a conchis interpreta Lidia Isac.

Duminică Lidia Isac împreună cu echipa sa va pleca în Suedia pentru a se pregăti de prima semifinală care va avea loc pe zece mai.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Lidia Isac , Eurovision , videoclip , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
5252 locuitori

Dezghingea este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Dezghingea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de municipiul Comrat și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 5252 de oameni. Satul Dezghingea a fost menționat documentar în anul 1811.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.