Mergi spre compartimentul: Muzica
15 aprilie 2016, 15:00 Muzica views 6161
Zdob și Zdub refuză să mai participe la Eurovision
15 aprilie 2016, 15:00 Muzica views 6161

Zdob și Zdub refuză să mai participe la Eurovision

Deja de două ori formația „Zdob și Zdub" s-a numărat printre participanții la concursul internațional de muzică Eurovision.

A treia oară, aceștia refuză să mai participe, iar atenția lor se îndreaptă și spre alte festivaluri de acest gen, relatează Noi.md.

„Noi nu vom mai merge la acest concurs pentru a treia oară. Aș prefera să mergem la munte, la ciobani, să gustăm din viața autentică, să găsim comori muzicale și inspirație. Lumea muzicii e mult mai diversă și nu se limitează la Eurovision. Mai există și alte festivaluri: Zsiget, Montreux...", a declarat liderul grupei, Roman Iagupov într-un interviu pentru argumentul.ro.

Tot în acest interviu, Roman a menționat și ce planuri au pentru perioada apropiată: „Pe termen scurt avem planuri – album nou, expediție în carpați. În rest, planuri există, dar nu-s bătute în cuie, deoarece ritmul vieții e alert sau curgător, trebuie să te adaptezi, să improvizezi sau să fii spontan, în dependență ce surprize îți pregătește viața".

Pe final, interpretul a transmis și un îndemn tinerilor care visează să cucerească și ei lumea muzicii: „Fi tu însuți, fii original, fii firesc. Multe repetiții. Sparge tiparele. Crează muzică și texte cu mesaj de dragoste, nu distructiv".

Sursa: www.noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
672 locuitori

Moldoveanca este un sat din cadrul comunei Logofteni, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Fălești și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 672 de oameni. Satul Moldovenca a fost întemeiat în anul 1918.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.