Mergi spre compartimentul: Muzica
12 aprilie 2016, 10:00 Muzica views 6863
Lidia Isac a evoluat la „Eurovision In Concert 2016” (Video)
12 aprilie 2016, 10:00 Muzica views 6863

Lidia Isac a evoluat la „Eurovision In Concert 2016” (Video)

Lidia Isac, alături de alți participanți ai concursului Eurovision 2016, a participat la cel mai important concert de promovare „Eurovision In Concert 2016".

Concertul de promovare s-a dat pe 9 aprilie, în orașul Amsterdam, acolo unde Lidia a interpretat piesa „Falling Stars", cu care va reprezenta Republica Moldova la Stockholm pe 10 mai.

Înainte de a intra pe scenă, participanta noastră a mărturisit că are mari emoții: „Am foarte mari emoții, dar sper să iasă bine. O să audă toată lumea «Falling Stars» live de aici".

Într-un interviu acordat pentru esckaz.com, Lidia a menționat că după Eurovision urmează să realizeze un duet cu un interpret italian, va organiza un concert în una din cele mai importante săli de concert din Moldova și va înregistra piese noi.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Eurovision , muzica , Lidia Isac

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
2295 locuitori

Marinici este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Heleşteni și Marinici. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Nisporeni și la 82 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2295 de oameni. Satul Marinici a fost menționat documentar în anul 1667.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.