Mergi spre compartimentul: Muzica
20 noiembrie 2011, 12:09 Muzica views 9395
20 noiembrie 2011, 12:09 Muzica views 9395

Karizma a lansat o nouă piesă "неЛЮБИТЬ"

Interpreta Karizma a lansat o piesă într-un format absolut nou. Melodia "неЛЮБИТЬ" a fost înregistrată în stil de jazz în limba rusă. Cîntăreaţa a lucrat la piesă împreună cu compozitorul Octavian Coteţ care este şi autorul versurilor. Potrivit interpretei, anterior, ea nu a cîntat asemenea melodii, această piesă fiind o provocare pe care ea a acceptat-o cu plăcere. "Melodia este foarte romantică, şi cred că aceasta va fi pe placul mai multora", a spus interpreta. Pentru lansarea piesei noi, Karizma a organizat o mică serată de creaţie, la care i-a invitat pe toţi prietenii săi. În prezent, cîntăreaţa lucrează la un nou material care va fi lansat în curînd.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
170 locuitori

Valea Rădoaiei este un sat din cadrul comunei Nicolaevca, raionul Floreşti. Localitatea Valea Rădoaiei se află la distanța de 22 km de orașul Florești și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 170 de oameni. Satul Valea Rădoaiei a fost întemeiat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.