Mergi spre compartimentul: Muzica
17 martie 2015, 11:22 Muzica views 10073
Reprezentantul Moldovei La Eurovision a lansat videoclipul piesei sale
17 martie 2015, 11:22 Muzica views 10073

Reprezentantul Moldovei La Eurovision a lansat videoclipul piesei sale

Eduard Romanyuta, tânărul în vârstă de 22 de ani, originar din oraşul Ternopil, Ucraina, câştigătorul finalei Eurovision Moldova şi-a lansat oficial videoclipul pentru piesa „I want yout love". Cu acest cântec el va merge în luna mai la Viena, Austria, să cucerească concursul european de muzică Eurovision Song Contest (ESC) 2015.

La realizarea clipului muzical au fost utilizate secvențe filmate anterior de către Eduard, a relatat pentru TRM.MD producătorul artistului în Moldova, Alexandru Rusu. Având în vedere că este foarte puțin timp pentru a turna un produs de calitate s-a recurs la o combinație din două clipuri. Imaginile noi au fost filmate în studiourile din Ucraina.

Pentru această producție a lucrat regizorul Kadim Tarasov și echipa ucraineană a companiei „ChupaCabra" care a mai colaborat cu Gaitana, Loboda, Denis Maidanov, Bumbox, Dasha Suvorova, Kishe, A-Dessa.

Reprezentantul interpretului a promis că se lucrează la o nouă filmare și va mai dura încă două săptămâni până va fi prezentată publicului larg. Curând, va fi desfășurată o conferință de presă, unde se vor anunța și alte momente curioase.

Amintim că Eduard Romanyuta, cu piesa „I want your love", a fost desemnat învingătorul finalei naționale Eurovision din 28 februarie. Artistul a fost ales să reprezinte Republica Moldova la Viena, cu un punctaj maximal de 22 puncte. El a fost favoritul publicului, cu nota 12 (echivalentul a 13 500 mesaje, apeluri) și a obținut nota 10 din partea juraților (echivalentul a 84 de puncte).

Țara noastră va evolua în prima semifinală din 19 mai a concursului european de muzică alături de România, Rusia, Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Albania, Georgia și Ungaria.

Posturile publice Moldova 1, Radio Moldova Actualități, Radio Moldova Muzical, Radio Moldova Tineret şi portalul TRM.MD vor transmite tradițional, în direct, atât semifinalele din 19, 21 mai, cât și marea finală Eurovision 2015 desfășurată pe 23 mai, în Wiener Stadthalle din capitala Austriei.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

concurs , muzica , videoclip , Moldova , Eurovision

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1783
Populația:
1358 locuitori

Suhuluceni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Satul are o suprafaţă de circa 1.41 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 6.58 km. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ghermăneşti și Suhuluceni. Localitatea se află la distanţa de 36 km de oraşul Teleneşti şi la 83 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1358 de oameni. Satul Suhuluceni a fost menționat documentar în anul 1783.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.