16 noiembrie 2023, 09:30 Personalități views 1399
3 ani de cînd Maia Sandu este președinte: ”Împreună cu cetățenii am obținut o victorie importantă!”
16 noiembrie 2023, 09:30 Personalități views 1399

3 ani de cînd Maia Sandu este președinte: ”Împreună cu cetățenii am obținut o victorie importantă!”

Astăzi se împlinesc trei ani de cînd Maia Sandu a fost aleasă în calitate de președinte al Republicii Moldova.

Cu acest prilej, șefa statului a publicat un mesaj pe pagina sa de facebook.

”Pe 15 noiembrie 2020, acum 3 ani, împreună cu cetățenii am obținut o victorie importantă!

O victorie nu doar împotriva unui regim corupt, care bloca orice șansă de dezvoltare a Moldovei. Dar și o victorie pentru un viitor mai bun, o victorie a optimismului în fața deznădejdii, o victorie a unității moldovenilor și a puterii noastre de a ne decide soarta.

Victoria de acum 3 ani a fost victoria cetățenilor, de acasă și din diasporă, care au crezut în Moldova! În ciuda unei lupte nedrepte, în ciuda oricăror piedici, moldovenii s-au mobilizat fără precedent și am reușit să creăm o unitate de neînvins. Împreună am pornit pe un drum lung și dificil spre crearea unui stat cu adevărat liber, european, care să aibă grijă de toți cetățenii săi. Victoria nu a fost o destinație, ci un început. Și vom merge înainte pentru a îndeplini angajamentele pe care ni le-am asumat și pentru a lăsa copiilor și tinerilor o Moldovă mai bună”, a scris Maia Sandu.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Maia Sandu , președinte

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
7570 locuitori

Corjeuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Corjeuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Corjeuţi este situat pe rîul Lopatnic, la o distanță de 25 km de oraşul Edineţ, la 21 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 230 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 7570 de oameni. Prima atestare documentară a satului Corjeuţi din ţinutul Hotin datează din anul 1618.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.