16 octombrie 2017, 16:15 Personalități views 7228
O interpretă din Moldova s-a căsătorit, însă ține în secret (Foto)
16 octombrie 2017, 16:15 Personalități views 7228

O interpretă din Moldova s-a căsătorit, însă ține în secret (Foto)

Interpreta Lidia Isac, se pare că, a spus „da", acum cîteva săptămîni, logodnicului său, omul de afaceri Radu Țăruș, însă ține acest lucru în taină.

Cununia celor doi ar fi avut loc la 10 septembrie curent, într-un cerc foarte restrîns, potrivit unor surse.

Și deși au apărut unele imagini în care Lidia e cu un buchet de mireasă, ea a precizat că nu e vorba de nunta ei, ci – a unor prieteni.

Totuși, în fotografiile publicate recent pe rețelele de socializare, pe degetele inelare ale Lidiei și a lui Radu au apărut inele ce par a fi verighete. Ba mai mult, până acum Lidia purta doar inelul de logodnă, acum, însă, se pare că, mai are o bijuterie pe același deget. Recent, însă, fiind invitată la două emisiuni TV, Lidia nu a purtat nici un inel, probabil dorind să nu atragă atenție în acest sens.

De menționat că, Lidia Isac nu a vorbit anterior nici despre iubit și logodnă, deși avea inelul de ceva vreme pe deget, ferindu-și viața personală de ochii presei. Lidia Isac și Radu Țăruș sunt împreună de câțiva ani.

Sursa: shok.md

Cuvinte cheie:

Lidia Isac , casatorie , interpret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1577
Populația:
2776 locuitori

Teţcani este un sat şi comună din raionul Briceni. Teţcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Teţcani se află la o distanță de 27 km de oraşul Briceni şi la 260 km de  Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2776 de oameni. Prima atestare documentară a satului Teţcani datează din anul 1577.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.