20 aprilie 2016, 15:30 Personalități views 6879
Karizma One: Nu este un schimb de nume scenic (Video)
20 aprilie 2016, 15:30 Personalități views 6879

Karizma One: Nu este un schimb de nume scenic (Video)

Săptămîna trecută, reprezentanții mass-mediei anunțau despre o nouă schimbare a numelui scenic al interpretei Karizma.

Într-un interviu acordat portalului NOI.md, aceasta a anunțat că de fapt nu este un schimb, ci doar un cuvînt adițional.

„Momentul cînd a fost publicată această știre, nimeni nu a accesat-o, dar deja se întrebau: «iar?». Nu este un schimb de nume, este doar un cuvînt adițional. Am fost nevoiți să facem acest lucru din considerente ce țin mai mult de lucrul din culise. Astfel ne creăm posibilitatea de a crește", a menționat Karizma One.

Despre noua sa piesă „In my mind", interpreta ne-a spus că este lucrată împreună cu noul său producător, Anton Rogoza, care se implică și în promovarea produsului. „Vreau să spun că este un privilegiu foarte mare faptul că un artist mai are pe cineva care se interesează și îi promovează produsul muzical", a declarat interpreta.

Pe viitor, Karizma One promite să-și bucure fanii cu piese și proiecte noi.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Karizma , nume , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1673
Populația:
10465 locuitori

Glodeni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Glodeni. Amplasat în nord-vestul republicii, în lunca Prutului, oraşul Glodeni este situat la o distanţă de 168 km de Chișinău. Conform datelor recensăm]ntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 10465 de locuitori. Prima menţiune documentară a satului Glodeni dateză din anul 1673.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.