30 ianuarie 2016, 10:45 Personalități views 6086
Fotografia unei moldovence într-un catalog internațional
30 ianuarie 2016, 10:45 Personalități views 6086

Fotografia unei moldovence într-un catalog internațional

Dasha Chegarovskaya este unicul fotograf începător din Moldova, a cărei fotografie a intrat în catalogul internațional «World Biennial Student Poster & Photography» 2015.

Cu aproximativ un an în urmă studenta Școlii de Fotografie a lui Roman Rîbalev, Daria, și-a început propriul proiect fotografic "365". Una dintre lucrările ei înfrumusețează paginile catalogului.

World Biennial Student Poster & Photography a fost înființată în anul 2004. Pentru a lua parte la concurs participantul trebuie să prezinte lucrări originale, de autor, care să nu aibă mai mult de doi ani, totodată fiecare student poate prezenta pînă la 3 lucrări. Din juriul concursului fac parte renumiți istorici de artă, profesori din Slovenia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Turcia și Serbia.

Catalogul 2015 conține mai mult de 150 de fotografii din întreaga lume.

Cuvinte cheie:

concurs , fotografie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
30 locuitori

Grinăuți este stație de cale ferată din raionul Ocniţa, în componența comunei Dîngeni. Se află la distanța de 22 km de orașul Ocnița și la 231 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia localității constituia 30 de oameni. Stația de cale ferată Grinăuți a fost înființată la finele secolului XIX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.