20 august 2013, 12:21 Realitatea moldovenească views 9999
20 august 2013, 12:21 Realitatea moldovenească views 9999

Poliţişti moldoveni, medaliaţi cu aur la un concurs internaţional


Foto: trm.md

Medalii de aur pentru inspectorii de patrulare. Poliţişti moldoveni au cîştigat marele premiu la Concursul de măiestrie profesională, desfăşurat în oraşul Brest, Belarus. Dintre cei 44 de concurenţii din diferite ţări, echipa din Republica Moldova s-a clasat pe primul loc, transmite trm.md.

Sînt probele pe care un inspector le înfăptuieşte aproape zilnic. Iar pentru concurs s-au pregătit timp de două săptămîni. Inspectorii şi-au măsurat puterile în 12 probe, dintre care lupta corp la corp, dirijarea traficului rutier, dar şi abilităţile de mînuire a armelor în condiţii extreme. 

Echipa Republicii Moldova a obținut medalia de aur la probele dirijarea în intersecţii şi conducerea unităţii de transport în condiţii extreme, spune şeful secției Supraveghere Rutieră, Dimitru Dermenji.

Concursul republican de măiestrie profesională a inspectorilor auto este la a 15-a ediţie. Moldova participă la această competiţie din 2007, iar anul acesta  au obţinut a două victorie.

Cuvinte cheie:

Belarus , concurs , politia , victorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
187 locuitori

Ivanovca este un sat din cadrul comunei Iserlia, raionul Basarabeasca. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Basarabeasca și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 187 de oameni. Satul Ivanovca a fost întemeiat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.