16 februarie 2024, 09:30 Realitatea moldovenească views 1151
Oligarhul fugar Ilan Șor s-ar putea muta în Rusia
16 februarie 2024, 09:30 Realitatea moldovenească views 1151

Oligarhul fugar Ilan Șor s-ar putea muta în Rusia

Ilan Șor ar putea să se mute cu traiul în Federația Rusă. Declarația a fost făcută chiar de el pentru agenția rusă RIA Novosti.

Politicianul a precizat că nu exclude această opțiune, mai ales că la Moscova se află soția și copiii săi. Acum o săptămînă, oligarhul fugar s-a lăudat pe rețelele sociale că a avut o întrevedere cu Leonid Kalașnikov, președintele Comitetului Dumei de Stat a Rusiei pentru afaceri din CSI, scrie Noi.md cu referire la tv8.

Amintim că, potrivit Interpol Moldova, la 1 februarie, Ilan Șor a părăsit Israelul. Iar de atunci acesta s-ar afla în Federația Rusă. În ziua următoare, Interpol Moldova a făcut o solicitare către Federația Rusă, iar răspunsul Moscovei a fost că, ultima dată, Șor a ieșit și intrat în Rusia în 2014.

Totuși, după ce Ilan Șor a confirmat că se află la Moscova, Interpol Moldova a trimis o nouă cerere biroului rus, pînă acum, însă, Chișinăul nu a primit niciun răspuns.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Ilan Shor , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
1699 locuitori

Brăviceni este un sat şi comună din raionul Orhei. Brăviceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 19 km de oraşul Orhei şi la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1699 de oameni. Satul Brăviceni a fost menționat documentar în anul 1603.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.